pevacica-se-rasplakala-pred-publikom-i-kad-je-rekla-zasto-svi-su-zanemeli:-„rekli-su-mi-da-sam-zdrava,-ali-ja-sam-znala-da-nisam“

02.07.2019. 10:31

Pevačica Kajli Minog je 2005. godine otkazala nastup na festivalu Glastenberi jer je nekoliko dana pre koncerta saznala da ima rak dojke. Iako joj je posle redovne kontrole rečeno da je savršeno zdrava, Kajli je osećala da nešto nije u redu sa njenim telom. Odlazak kod drugog lekara potvrdio je njene sumnje.

Kajli Minog Foto: Profimedia

Kajli Minog u razgovoru sa voditeljkom Elen Dedženeris pre nekoliko godina rekla je da ako neko nosi beli mantil ne znači da je u pravu.

“Prvo su mi rekli da je sve u redu, ali nešto me je tištilo. Ne mogu da objasnim o čemu je reč, ali odlučila sam da potražim još jedno mišljenje. Neko bi rekao da je bolje živeti u neznanju, ali mene bi moje neznanje ubilo”, rekla je Kajli.

Kajli Minog na festivalu GlastenberiFoto: Profimedia

Kajli Minog je posle hemioterapije rekla da je pobedila kancer i trenutno slavi 14 godina otkako je zdrava. Žao joj je što neće imati biološku decu, ali je rekla da to ne znači da ne može da bude srećna.

Ove godine nastupila je Glatenberiju koji je morala da otkaže pre 14 godina zbog raka dojke. Umesto nje bend Coldplay je 2005. godine izveo njenu pesmu u znak podrške voljenoj koleginici. Emotivan trenutak za Kajli pred publikom izazvao je suze, ružne i lepe emocije.

Kajli MinogFoto: Profimedia

“Trebalo je da budem ovde 2005. godine. Situacija je bila takva da nisam uspela. Želela bih da je bilo drugačije, ali to je život. Bitno je da sam sada ovde”, rekla je Kajli Minog publici.

Ovog puta Kajli je za publiku na festivalu priredila pravi šou. Tri promene kostima i izvođenje najvećih hitova. Publika je ovacijama pozdravila pop divu kojoj godine ne mogu ništa.