pevacica-za-4-meseca-puni-50-godina-i-pojavila-se-ovako-na-ulici-haljina-kraca-od-zivota-i-bunda-skuplja-od-luksuznog-letovanja-sokirali-prolaznike

30.03.2019. 18:23

Dženifer Lopez je najvredniji radnik u industriji zabave. Pre nekoliko godina bila je član žirija u “American Idol”, snimala seriju “Shades of Blue”, radila na novom albumu i ustajala ranom zorom da bi decu poslala u školu.

Dženifer Lopez Foto: Profimedia

Za Dženifer važi deviza da nema odmora, dok traje obnova, pa trenutno radi na emisiji “The World of Dance” i priprema američku turneju koja će početi 7. juna u Los Anđelesu.

Dženifer je fotografisana na snimanju u kratkoj svetlucavoj haljini i čizmama identične teksture sa gigantskom bundom koja je u stilu njenih muzičkih početaka – Dženifer iz Bronksa.

Buduća supruga Aleksa Rodrigeza u julu će proslaviti 50. rođendan tako da će u proslava biti u toku koncertne turneje.

“Ovog leta sam odlučila da napravim nešto veliko za moj rođendan jer je u pitanju veliki rođendan”, izjavila je Dženifer.

Dok pevačica ne krene na turneju do juna će snimati promotivne slike i video-klipove, a sa njima ćemo videti i razne modne kombinacije zbog kojih se prolaznici na ulici zaustavljaju i okreću za Dženifer.