pevacicu-fotografisali-sinoc-ispred-nocnog-kluba-i-zemlja-se-zaustavila:-„toliko-je-imala-operacija-da-ne-moze-da-trepne“

10.08.2019. 09:51

Pevačica Mutja Buena bila je članica veoma popularnog britanskog benda Sugababes od 1998. do 2006. godine. Nakon što je napustila grupu pokušala je nekoliko puta da napravi solo karijeru, ali bezuspešno. Učešće u rijaliti programu „Veliki brat“ i pokušaj da ponovo oformi bend izazvao je oduševljenje među fanovima grupe, ali njene nove slike su ih zabrinule.

Mutja Buena Foto: Profimedia

Mutja Buena posle učešća u rijaliti programu odlučila je da se promeni. Međutim, njena promena po mišljenju fanova nije bila na bolje, već na gore.

Mutja BuenaFoto: Profimedia

Crnokosa buntovnica benda Sugababes je postala plavuša, ali promena kose je ono što je najmanje zabrinulo njene pratioce. Estetski zahvati na licu su je potpuno promenili. Mutja je prethodne večeri fotografisana ispred jednog britanskog kluba i promene na licu su bile veoma vidljive.

„Toliko je imala operacija da više ne može ni da trepne“, napisala je korisnica „billyjean“ na Tviteru.

Mutja BuenaFoto: Profimedia

Mutja je uvek bila crna ovca grupe i alternativno orijentisana, pa je promena još šokantnija.

Mutja Buena, Kiša Bučanan i Sjoban Donahi, osnovale su grupu Sugababes davne 1998. godine i osvojile top liste.

Mutja BuenaFoto: Profimedia

Pre pet godina su nastupale kao trio pod imenom Mutja Kiša Sjoban, skraćeno – MKS.

Prva postava benda SugababesFoto: Profimedia

Prošle godine je Kiša nagovestila da su uspele da dobiju prava na korišćenje naziva Sugababes i da se vraćaju na muzičku scenu.