pitanja-koja-bi-natasi-postavila-cela-srbija:-evo-da-li-bi-se-ikad-ponovo-udala-–-njen-stav-o-braku-je-surovo-iskren-i-o-njemu-ce-se-bas-pricati

„Sada sam već u godinama kada me ništa sem hrabrih poteza i izletanja iz konforne zone i ne zanima. Na našoj muzičkoj sceni je prilično tiho bez obzira što na dnevnom nivou „izlazi“ mnogo novih izvođača. Moje dugogodišnje iskustvo u muzici, ali i priroda dozvoljavaju mi da eksperimentišem, igram se i uživam u onom što radim jer moj prioritet i krajnji cilj nisu vezani za nešto komercijalno“, kaže za „Ženu“ Nataša Bekvalac koja će za nekoliko dana nastupiti na manifestaciji „Leto sa zvezdama“ u Baru:

„Svaki nastup je za mene poseban. Ipak, najviše volim da pevam upravo ovu vrstu koncerata kada jasno mogu da vidim lica svoje publike i kada nismo ograničeni prostorom. Jako se radujem 26-om julu i jedva čekam da izađem na binu“.

Čeka se njen novi muzički potezFoto: Promo

Tradicionalno druženje sa muzičkim zvezdama počelo je u Baru 5. jula, a Natašin dolazak najavljuje se kao veliki spektakl.

„Bez obzira što mi poziv donosi mnogo putovanja, nažalost, najčešće vidimo samo hotel i klub ili mesto gde pevamo. Zato sam insistirala da u Bar dođemo dan ranije da bismo imali malo vremena i za uživanje“, dodaje.

Posebno pitanje za Natašu Bekvalac

Bar u koji godišnje dođe 50 hiljada turista, sigurno će zaintrigirati Natašu koja je sama po sebi uvek bila intrigantna publici – od prvih nastupa preko festivala (Beogradsko proleće, Sunčane skale), albuma („Ne brini“, „Ljubav, vera, nada“, „Original“) …

Uvek je pažnju privlačila i stilom i makar detaljem odskakala od konvencionalnog. Isto važi i za njene stavove koje je iznoisla bez zadrške i iskreno.

Uvek drugačijaFoto: Promo

Od Nataše koja je mama Hane i Katje retko ćete čuti „bez komentara“, a kada smo mi je pitali šta danas misli o braku i šta je za nju ljubav, rekla nam je:

„Za mene je ljubav centralna tema mog života i oko toga se sve vrti, a brak prevaziđena institucija i nikada više predmet mog interesovanja, ljubav uvek“.

O teškim trenucima

U životu Nataše Bekvalac bilo je prekrasnih momenata, ali i onih teških sa kojima se lavovski izborila.

„Padala sam i dizala sam se i nisam sigurna da sam imala bilo koji drugi izbor nego da budem hrabra i jaka, jer jedino što sam uvek u životu sledila je ljubav i da živim život u istini“, poručuje.

Nimalo slučajno njena muzika jeste čista ljubav, a ljubav se uvek najglasnije čuje.

Ostatak intervjua sa Natašom Bekvalac u kojem otkriva šta joj je najvažnije u vaspitanju dece, kakva je zaista iza scene i da li je privilegija biti okružen ženama, očekuje vas u novom broju magazina „Blic žena“ koji će se na kioscima naći 3. avgusta.