U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

    KURŠUMLIJA- Izgradnjom hotela u Lukovskoj Banji ukazuje se potreba za prijemom nove radne snage. Kako bi hotel bio u potpunoj funkciji kod otvaranja, koje se očekuje krajem iduće godine, Planinka ne želi da prepusti ništa slučaju već želi da pripremi kvalitetnu radnu snagu, saopštila je ova firma.

    -Danas je uručeno 50 rešenja za stalni radni odnos (lekarima, diplomiranirm ekonomistima, inženjerima, konobarima, kuvarima, medicinskim sestrama, terapeutima, sobaricama…) kako bi se pravovremeno pripremili za rad u novom hotelu u Lukovskoj banji (nivo 4 zvezdice). Ovo je samo prva faza prijema radnika. Očekuje se zapošljavanje u naredne dve godine još oko 150 radnika (za Lukovsku i Kuršumlijsku banju). Planinka konstantno ulaže u razvoj ljudskih resursa tako da nije iznenadjenje što su primljeni radnici više od godinu dana unapred. Svi oni su upućeni na dodatnu edukaciju u Prolom i Lukovsku Banju kako bi spremni dočekali otvaranje novog hotela u Lukovskoj Banji. Planinka je već poznata u Srbiji o brizi o radnicima, njihovim edukacijama, putovanjima. Poznat je primer pravljena svadbi za radnike koji žele da se ožene ili udaju i nastave da rade i žive u Lukovskoj Banji, saopštio je menadžment Planinke.

    Pročitajte i…  Prokupačka Biblioteka dobila nove knjige

    Danas su između ostalih primljeni u stalni radni odnos kuvari Stanisavljević Aleksandra i Pantović Ivan. Oni su kazali da su presrećni zbog dobijanja posla i da planiraju nastavak zajedničkog života.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471430