„plasim-se-i-place-mi-se“:-ko-je-zena-koja-se-pred-svetom-bori-sa-multipla-sklerozom?

Selma Bler (47) je juče na Instagramu otkrila kako se oseća, odnosno kako se odvija njena bitka.

Na slici je sa sinom Arturom Sejntom Blejkom. Ispričala je da je nedavno boravila u spa centru i da joj je to dosta pomoglo.

„U mom telu je toliko otrova od hemoterapije da mi je bila potrebna dodatna energija da bih se izborila sa njima. Toliko su mi danas pomogli da nastavim dalje. Uvek pomognu“, rekla je Selma koja zahvaljujući relaksaciji bolje spava.

Selma je zbog hemoterapije ostala bez kose. I to ponosno pokazuje, ona je zbog snage koju ispoljava u najtežim momentima i nesebičnosti da sa ljudima koji su u istoj ili sličnoj situaciji podeli sve detalje svoje borbe sa multipla sklerozom, istinska heroina.

„Kažu da je najmračnije pre svitanja. I držim se toga. Kada dođem kući, tako čvrsto zagrlim Arturovog oca. On jedini zna zbog čega se borim, za našeg sina“, napisala je Selma koja se zahvalila svima onima koji je bodre, koji joj šalju poruke podrške.

Ona je ovog leta želela da svom dečaku obezbedi najbolje leto, a ponosno je istakla da joj sin razumevanjem mnogo, mnogo pomaže u svemu.

Glumica ne gubi ni smisao za humor. Rekla je da lako podnosi ožiljak na čelu i gubitak kose, ali da će, bude li izgubila i obrve, to biti „drugačija priča“.

Salmina hrabrost nailazi na oduševljenje miliona ljudi. A najveća hraborst ogleda se u iskrenosti, u smelosti da se prizna i da je MNOGO TEŠKO.

„Nesanica. Kao dete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se. Želim svoju mamu pored sebe. Želim je. Okupaću se i plakađu ponovo. Početak je težak. Moram to da zapamtim“, to su bile njene reči.

Salma ranijeFoto: Profimedia

Salma je u svetu filma od 1997. godine. Odigrala je najrazličitiji dijapazon uloga.

Dorbo smo je zapamtili u „Pravnoj plavuši“ gde je glumila Vivijan Kensington.

Salma u filmu „Pravna plavuša“Foto: Profimedia

Igrala je u filmovima i serijama „U dobrom društvu“, „Praznik ljubavi“, „Dečko moje mame“, „Eva Hese“, „Majke i ćerke“.

Salma i majke i ćerkeFoto: Profimedia

Bolest je ne udaljava od posla, a ove godine predstavila se u ostavrenju „After“ kao Kerol Jang.

Uspešno je ranije balansirala između karijerije i majčinstva, a sina Artura dobila je sa verenikom, modnim dizajnerom Džejmsom Blejkom.

Njihovom raskidu prethodile su burne svađe, ali sada su u dobrim odnosima.

Selma i Dejvid PrajsFoto: Profimedia

Od 2004. do 2006. bila je u braku sa Ahmetom Zapom, a sada je u vezi sa Dejvidom Prajsom. A pre nekoliko godina je zbog nedoličnog ponašanja izbačena iz aviona. Na putovanje je tada krenula sa sinom.