plejboj-zecica-se-nije-odvajala-od-flase-votke,-a-onda-je-pocela-da-povraca-krv-i-izgubila-je-moc-govora:-5-godina-kasnije-dozivela-je-cudesnu-transformaciju!

Tako je ova atraktivna dama postala i Plejboj zečica i to samo sa 19 godina. Uživala je na raskalašnim žurkama, redovno posećivala vilu Hjua Hefnera, nosila je skupe krpice i bila je tip top skockana u pola dana i noći… Spolja je izgledalo da živi vrlo zabavan i uzbudljiv život na visokoj nozi i da je baš to želela, ali duboko u njoj – sve je išlo nizbrdo.

Džesika LandonFoto: Profimedia

Naime, Džesika se iznutra borila sa anksioznošću, nezadovoljstvom, stidom i osećajem praznine, a sve te emocije proganjale su je od malih nogu kada je bila zlostavljana.

Utehu je pronašla u alkoholu, a to ju je odvelo pravo na dno – u srednjim 20-im jedva da je mogla da se kreće, a tvrdi da je votku konzumirala doslovce 24 sata dnevno i da je u svakom trenutku uz sebe imala punu flašu.

„U početku sam pila sama. Retko ili nikada sam pila u javnosti. Niko ništa nije znao. Zaboravljala sam na unutrašnju bol i prijalo mi je. Ali onda sam počela da se noću budim u panici i jako sam se tresla. Redovno sam povraćala krv. Situacija se pretvarala u živi pakao“, priseća se Džesika.

Nakon toga je pokušala da se rehabilituje – posle devet različitih centara za lečenja, uspela je da tri meseca ostane trezna pre nego što je ponovo tugu utopila u alkoholu.

Onda je pakao počeo ispočetka – ostala je na ulici bez igde ičega, a utočište je potražila na tavanu jednog poznanika. Upravo je tu došlo do nezgode koja je njen život preokrenula za 180 stepeni. Jednog dana se spotakla o merdevine, pala na na glavu i doživela ozbiljno krvarenje u mozgu, kako se kasnije ispostavilo. Lice joj je oteklo, cela jedna strana tela joj je bila praktično paralizovana i jedva da je mogla da progovori.

„Ležala sam na podu. Nisam bila sposobna da ustanem da koristim toalet, jer sam bila preslaba, pa sam morala da mokrim po sebi. Kiselina iz mokraće izjedala je moju kožu na kukovima, što je na kraju izazvalo infekciju. Znala sam da ću umreti i postajala sam očajna. Pozvala sam bivšeg dečka i molila za pomoć. Pojavio se sledećeg jutra sa hitnom pomoći“, ispričala je ona svojevremeno.

Taj trenutak kada je dotakla samo dno – zapravo je bio momenat kada je rešila da okrene novi list.

It’s this boys birthday today and here are some of the reasons why I fell head over heels in love with him:

He’s an INFP with an emphasis on ‘IN’ (as in intuitive & introverted), he has an aversion to social events (unless intimate), mainstream pop music and politics. He LOVES dogs, true crime documentaries, Forensic Files, neuroscience, and eating sweets in the middle of the night. He’s skeptical of main stream media agenda and rarely trusts authority. He works tirelessly to help those suffering with addiction and goes to ANY length to get them the help they need. He never talks about himself and you’ll never find him on any social media network. His love languages are quality time, physical touch and affirmations. He is witty af and has an affinity for laughing. He is family oriented and originally from Milwaukee. His harrowing life experiences have given him profound depth of character that people are utterly drawn to, including me. He is kindhearted, open minded, humble and beyond loyal to those close to him. He is one SPECIAL human being and I just had to share him with with the world! HAPPY BIRTHDAY MATTHEW! ❤️🎉🥰😇

Vratila se kod roditelja i posvetila svom oporavku i izlečenju – danas može da se pohvali činjenicom da je trezna već pet godina!

Bivša Plejboj zečica uživa i u srećnoj vezi, a uskoro će prvi put postati majka. Takođe, posvetila se i humanitarnom radu, ali i pisanju i pomaganju onima koji prolaze kroz slične probleme kao ona nekada.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.