pobacala-sam-sve-iz-kuhinje-i-nikako-nisam-mogla-da-shvatim-sta-smrdi:-nasla-sam-tajnu-pregradu-u-frizideru-i-umalo-da-se-onesvestim-kad-sam-videla-sta-je-unutra

05.06.2019. 07:35

Već dugo mi kuhinja smrdi, a šta god da sam radila i koliko god da sam proveravala, nisam mogla da pronađem uzrok. Onda sam otvorila frižider i shvatila da u njemu postoji detalj za koji nisam ni znala.

Horor u frižideru Foto: Profimedia

Šarlot En iz Notingema podelila je na Fejsbuku sliku čistog užasa, kako bi pomogla ljudima koji, poput nje, ne znaju za “tajnu” pregradu u frižideru.

Proverite posudice u frižideruFoto: Facebook

– Mislila sam da je dobra ideja da podelim ovo jer ja nisam imala pojma da postoje posude za skupljanje u frižiderima. Ova s desne strane je moja, a ova s leve strane je posuda moje mame. Redovno čistim frižider, ali pojma nisam imala da iznad motora frižidera postoji posuda u kojoj se skuplja tečnost. Dakle, ako ste u situaciji kao i ja i osećate neki smrad iz kuhinje i pojma nemate odakle potiče, proverite ove posudice – poručila je ona uz sliku i izazvala veliko interesovanje jer se javilo dosta ljudi koji potvrđuju da ni oni nisu imali pojma da takva posudica postoji.

Komentatori su oduševljeni i zgroženi ovim otkrićemFoto: Facebook

– Jao, u isto vreme želim i da te poljubim i da te ubijem jer sam ovo saznala. Sad samo da saznam kako da skinem posudicu kako bih je očistila – piše joj jedna od žena.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

U međuvremenu je nastala prava panična potraga za posudicama, jer svaki proizvođač je stavlja na drugo mesto.

Kod svakog frižidera je raspored drugačijiFoto: Facebook

– Ja sam nedavno bacila tepih iz kuhinje misleći da je izvor smrada, a tek sad saznajem šta je u pitanju – kaže jedna žena.

– Mi smo isto bili na ivici povraćanja od smrada kad uđemo u kuhinju i nikako nismo mogli da otkrijemo izvor sve dok nismo pomerili frižider. Kad smo onjušili posudu, umalo smo se onesvestili – kaže jedna žena.

ŠTA JE UOPŠTE TA POSUDICA?

Ona služi tome da skuplja tečnost od kondenzacije koja ide iz zamrzivača u spoljašljnji deo frižidera odakle uglavnom isparava. Uglavnom se ova posudica nalazi na dnu frižidera, i to iza, i trebalo bi da se čisti na svaka tri meseca.