POČASTILI SE NARODNIM PARAMA

POČASTILI SE NARODNIM PARAMA

Zaposleni u Opštinskoj upravi opštine Kuršumlija primili su na ime solidarne pomoći po 30. 000 dinara, saznaju Topličke.com. Pored zaposlenih u OU Kuršumlija, po 30. 000 dinara primili su i zaposleni u javnim preduzećima čiji je osnivač lokalna samouprava. Ovaj potez lokalne vlasti izazvao je reakciju opozicije, koja smatra da su to narodne pare i da je bilo bolje da se ulože u neku infrastrukturu na primer. Predsednik Opštine Kuršumlija Radoljub Vidić je potvrdio da je novac isplaćen i u tome ne vidi ništa pogrešno. Tako se i Kuršumlija pridružila ostalim lokalnim samoupravama u okruženju, a ranije smo pisali o tome.

-To je zaista skandal i dokaz bahatosti vlasti. Ja plaćam porez i umesto da se novac da za infrastrukturu, ili socijalno ugroženima, kojih je sve više, opštinari dele između sebe. Hoću da se moj novac korisno upotrebi, da se ovde stvori život, a ne da ga dobije Vidić, Burga, Gibe i ostali koji žive na našoj grbači- oštar je Đuro Cahun, član kuršumlijske Stranke slobode i pravde.

On je dodao da je ovo smao još jedan lokalne vlasti da se baškari na teretu građana Kuršumlije.

Predsednik Opštine Kuršumlija Radoljub Vidić povrdio je da je novac isplaćen i to svima koji su zaposleni u Opštinskoj upravi i javnim preduzećima.

-Jesmo li nešto pogrešili- kratko nas je pitao Vidić.

Ovo nije ništa novo, jer su novac primili i zaposleni u lokalnim samoupravama i u okruženju. Tako sun a primer u Prokuplju svi dobili op 15. 000 dinara, Blacu po 12. 000 dinara, a u Doljevcu čak o 56. 000 dinara.  Tekst o tome možete pročitati ovde: http://www.toplicke.com/solidarna-pomoc-je-providna-kupovina-glasova/

B.R.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...