U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

    PROKUPLJE- Izložbom radova polaznika Predškolske ustanove „Neven“ Prokupački Dom kulture „Radivoj Uvalić Bata“ započeo je ovogodišnje Kulturno leto, koje realizuje pod nazivom „Kulturno razvedravanje“.

    “Ono što je dobro, ne treba menjati”, kaže organizator i dodaje da su deca i njihova mašta, najbolji početak još jednog Kulturnog leta.

    Radeći zajedno sa svojim vaspitačima, koji su bili tu samo da ih pravilno usmere, mališani su naslikali prava mala umetnička dela. Na njihovim radovima su, kako su istakli, samo neke od želja koje žele za sebe, ali i svoje najdraže, porodicu i drugare. Maštovitost i kreativnost u korišćenju boja i linija najmlađih Prokupčana, zainteresovani mogu pogledati u holu Doma kulture.

    Program Kulturnog leta nastavlja se večeras, pozorišnom predstavom „Pozorište u palanci“, koju će izvesti prokupačko Amatersko pozorište „Hranislav Dragutinović“ od 20 sati u ovoj ustanovi kulture. Već sutra, ljubitelje slikarstava očekuje tradicionalni deo programa Kulturnog leta „Korak u boji“, koji će prokupački slikari, zajedno sa svojim sugrađanima, realizovati u bid zoni, slikajući na velikom platnu. Ovaj program počinje u 10 sati.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468393