Počeo da se ostvaruje san mlade odbojkašice iz Prokuplja

  U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

  PROKUPLJE- Prokupčanka Anđela Popović, učenica drugog razreda srednje škole, živi odbojkaški san. Ona je od ove sezone članica Odbojkaškog kluba Crvena Zvezda iz Beograda, gde je otišla kao najbolja kadetkinja u Prokuplju u 2018. godini. Anđela se od sedme godine bavi odbojkom.

  Krenula je u ŽOK Topličanin, gde je od samog starta pokazala veliki talenat i samo se očekivala ponuda velikog kluba za nastavak karijere. Usledio je poziv Zvezde koji se ne odbija i gde se očekuje da Anđela najviše napreduje. Ova talentovana odbojkašica trenutno pohađa Sedmu beogradsku gimnaziju i ima sve uslove za napredak u karijeri.
  -Super sam se snašla. Odlično sam prihvaćena. Ambicije su mi da uđem u prvi tim Zvezde i da se profesionalno bavim odbojkom. Preporučujem deci da treniraju odbojku, a želela bih i da se zahvalim trenerima i ŽOK Topličanin koji su mi bili odskočna daska za odlazak u Beograd i dalju karijeru. Hvala gradu, roditeljima koji su me upisali u školu odbojke, iako sam ja u početku bila protiv toga. Dobro je što sam poslušala roditelje, rekla je Anđela Popović, odbojkašica Crvene Zvezde.

  Pročitajte i…  Obeležen Evropski dan jezika

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=472493


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...