poceo-sam-da-zivim-sa-cimerom-i-ignorisao-koliko-je-sve-uzasno:-kad-sam-otvorio-kantu-i-u-njoj-zatekao-ovo,-shvatio-sam-da-zivim-u-horor-filmu

04.08.2019. 07:55

Tek sam se uselio u stan sa novim cimerom, i krenuo da bacim nešto a kada sam otvorio kantu, otkrio sam horor prizor.

Posle ovakvog cimera, ni pakao ne pada teško Foto: Facebook

Ben Džejms (34) iz Londona kaže da je nabasao na najodvratnijeg cimera na svetu, a svoj slučaj dokumentovao je fotografijama na Fejsbuku koje su u momentu postale viralne.

Kako kaže, zbog novog posla morao je da se preseli, i pronašao je stan sa cimerom, čovekom od preko 60 godina.

– To je u principu kuća u kojoj sam ja iznajmio sobu. Video sam u startu da je prljavo, ali hitno mi je trebao stan, a lokacija mi je savršeno odgovarala. Jesam ja primetio da mi se čarape lepe za pod kad hodam i slične stvari koje su otkrivale da higijena baš i nije na zavidnom nivou, ali vrhunac je bio kada sam otvorio kantu da bacim nešto, a unutra zatekao gomilu dlaka! Bile su teške sigurno kilogram – zapanjen je Ben.

– U trenutku kada sam otkrio dlake, moj cimer nije bio tu. Bio sam van sebe od gađenja, a vrhunac je usledio kada se vratio i kada sam ga pitao otkud tu dlake. Mrtav hladan mi je rekao da planira da njima napuni jastuk – zgrožen je Ben, dodajući da se trenutno oseća kao u horor filmu i da ubrzano radi na traženju novog stana, a dotle će morati da prati projekat svog cimera.