8222podigla-sam-sa-poda-starijem-coveku-novcanik-a-onda-mi-je-sapnuo-gnusnost-na-uvo8220-beogradjanka-o-najvecoj-neprijatnosti-na-javnom-mestu

12.04.2019. 19:03

Danas je lakše preživeti zapaljenje pluća sa komplikacijama nego loše muvanje. To je neka vrsta ukletog blama koji vas prati ceo život i na kraju krajeva anegdota koju možete da prepričavate drugima. Nije prijatno ako vas neko odbije i svakako je neprijatno ako vam se neko nabacuje forom koja je mnogo loša. Formušašice na ana.rs podelile su svoja najgora iskustva kad je muvanje u pitanju. Neka su beskrajno duhovita, neka su krajnje bizarna, a u nekima ćete se pronaći. Pogledajte galeriju.

Zatvori

Prošao je ceo život pored mene može i prilika

Zaštita zdravlja i imovine

hm
10:33:57 – 14.04.2019.

Pre dve godine, crko mi akumulator pa sam usla u taksi (inace nikad ne koristim, na srecu, njihove usluge), jutro u pola sedam vozi me u bolnicu na posao, ja obicnog urednog izgleda za posao, nije mi do zivota a ne price, pozdravila ga i ne zelim dalju komunikaciju, a on jedno pa drugo pitanje, ja jedva da odgovorim kulturno, stavljajuci mu do znanja da nisam za pricu, kad smo se priblizili cilju, pita on jel mozemo da razmenimo telefone da odemo na kafu, ja kazem ne, hvala, na to ce on „ja sam mislio da si ti zena od akcije…“. A na osnovu cega si mislio majmuncino?