pojavila-se-odbegla-zena-seika-iz-dubaija:-tek-sad-krece-skandal-–-evo-gde-je-i-zbog-cega-uslikana-princeza-haja

30.07.2019. 16:38

Pojavila se prvi put u javnosti nakon bega iz Dubaija. Princeza Haja koja je sa decom napustila supruga i pobegla u Veliku Britaniju, uslikana je ispred suda u Londonu gde je počela borba za starateljstvo nad decom nje i šeika Muhameda al Maktuma. Haja je bilau pratnji advokatice i telohranitelja.

Princeza Haja u beloj haljini stiže na sud u Londonu Foto: Profimedia

Princeza Haja bint al Husein (45) koja je u najvećoj tajnosti sa sinom i ćerkom iz Dubaija najpre otišla u Nemačku, a zatim u Britaniju, izgledala je veoma uznemireno dok je proilazila sudu na kojem će se odviti papreno skup razvod.

Da je napustila 25 godina starijeg supruga saznalo se prošlog meseca, kada je otkriveno i da se Haja boji za život i da živi u zapadnom Londonu, u vili vrednoj 85 miliona funti.

Princezu zastupa Fiona Šaklton, specijalizovana za razvode slavnih i bogatih, a koja je zastupala princa Čarlsa u brakorazvodnoj parnici sa princezom Dajanom.

Suđenje je obavijeno velom tajnosti, ali su i Haja i šeik u zajedničkoj izjavi saopštili da je borba vezana samo za starateljstvo nad decom i da se ne tiče njihovog odnosa.

Uplašeno lice princeze Haje Foto: Profimedia

Pretpostavlja se da će oboje u procesu upotrebiti sva sredstva koja imaju na raspolaganju, a ako šeik dobije bitku, velike su šanse da princeza nakon suđenja nikad više neće videti decu.

Neki upravo zbog ovakve situacije pretpostavljaju da će Haja na sudu izneti prljave detalje o bivšem suprugu, između ostalog i detalje njegovog odnosa prema ćerkama iz druguh brakova koje su nakon pokušaja bega zatvorene i o kojima se ne zna ništa.