pojavila-se-u-brusu-od-kasmira-od-tricavih-520-dolara:-samo-sat-vremena-posle-te-paparaco-fotke-desila-se-neverovatna-stvar

05.09.2019. 07:07

Kejti Holms je iznenadila ljude svojim modnim izdanjem kojim je obeležila novu, singl etapu života. Nimalo ne liči na skromnu i neupadljivu Kejti da ulicom šeta u brusu a upravo je to uradila nedavno.

Kejti Holms Foto: Profimedia

Sigurno ga se sećate – u pitanju je brushalter od kašmira, komad iz kuće „Eda“, a njegova cena je vrtoglavih 520 dolara.

Da vas podsetimo, Kejti je ovim izdanjem najavila i jesen, jer je brushalter uparila sa džemperom i farmerkama. Sivi džemper dolazi iz radionice brenda „Scarlet“ i košta čak 1540 dolara. Tu su i farmerke brenda „Acne Studios“ koje stoje 480 dolara i na kraju i naočare brenda „Westward Leaning“ koje koštaju tričavih 235 dolara.

Kejti HolmsFoto: Profimedia

Set brushaltera i džempera potpuno je očarao žene i od trenutka kada ga je Kejti prošetala, iako preskup, rasprodat je.

Ceo komplet košta 2.000 dolara, a sada se zna da su sve zalihe rasprodate svega sat vremena nakon što su ove slike puštene u javnost, a koliko je ovaj set privlačan svedoči i činjenica da ga je kupila i sama Kejti.

Dizajnerka ovog seta kaže da je iznenađena uticajem koji Kejti ima i da je zahvalna, jer je dve godine pokušavala da se ovim kompletom probije na tržište. Očigledno, Kejti ima potencijal koji mnoge modne kuće ne uviđaju, budući da je svojevremeno rasprodat i model farmerki od 760 dolara nakon što ga je Kejti prošetala, a interesantan detalj je da je pre Kejti to probala da uradi Emili Ratajkovski i da nije izazvala nikakvu pažnju mušterija.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.