„pojedi-sendvic,-premrsava-si“:-pevacica-se-pojavila-vidno-mrsavija-nego-inace-i-svi-se-pitaju-sta-joj-se-desilo

29.06.2019. 08:28

Njeni otkačeni modni izbori su dugo bili glavna tema, a sada svi komentarišu koliko smršala.

Selin Dion nikad nije mršavije izgledala Foto: Profimedia

Muzička diva Selin Dion nedavno je nakon punih 16 godina prestala da nastupa u Las Vegasu i sada svaki slobodni trenutak provodi u društvu porodice i prijatelja.

Selin Dion u ParizuFoto: Profimedia

Tako je ovih dana viđena u Parizu u uzanom Šanel kombinezonu koji je u prvi plan stavio njenu premršavu figuru.

Nikad nije bila mršavijaFoto: Profimedia

I dok fanovi komentarišu da nikad nije izgledala mršavije i da bi joj bolje bilo da „pojede neki sendvič“, pevačica se na kritike ne obazire.

Podsetimo, Selin je 2016. izgubila muža koji je preminuo od raka grla, a samo nekoliko dana nakon njegove smrti preminuo je i njen brat od iste bolesti.

Pevačica je u intervjuima otvoreno govorila o depresiji u koju je upala nakon smrti ljubavi svog života, a brojni obožavaoci jako su se zabrinuli za nju zbog drastičnog mršavljenja, čudnog ponašanja u javnosti i činjenice da nosi sve čudnije modne kombinacije, a to su povezivali s načinom nošenja s činjenicom da je u nekoliko dana izgubila dve važne muške figure u životu.

Često je odgovarala na takve komentare, pomalo ljutito, pa je hejterima poručila kako ne treba da je prate ako im se ne sviđa to što vide. Da je nastavila po svom, dokazala je i nedavno u Parizu, kojim je prošetala u crnoj kombinaciji koja je dodatno naglasila njenu izrazito mršavu figuru.

Selin je tako istovremeno pokazala mišiće na rukama, ali i kosti, a sve vreme nije skidala osmeh s lica, što dovoljno govori kako se negativnim komentarima očigledno ne zamara.

Pogledajte video