Poklon od Grada: Muzičko-glumački spektakl za decu

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE-  Grad Prokuplje je i ove godine obradovao svoje najmlađe sugrađane novogodišnjim poklonom u vidu gostovanja poznatog muzičkog izvođača Mari Mari i animatora za decu Predraga Vukovića Peđolina.

  -Deca su se zabavila i ne pamtim da su skoro ovako uživala. Veoma su se radovala tome što su mogla da učestvuju u samom programu i budu sa izvođačima na sceni. Ovo je jedan veoma lep događaj, koji će naši najmlađi sugrađani sasvim sigurno prepričavati i sećati ga se kao nečeg posebno lepog iz svog najranijeg detinjstva, rekla je jedna od vaspitačica, koja je, kako kaže, sa predškolcima takođe uživala u predstavi.

  Izvođači ovog, nesvakidašnjeg muzičkog i glumačkog spektakla, istakli su ovom prilikom da veoma vole da rade sa najmlađima i da su im baš oni najbolja i najiskrenija publika.

  Pročitajte i…  Žitorađa: Obaveštenje o prekidima u isporuci struje

  -Deca jedino umeju da pruže bezrezervnu ljubav i prepoznaju one koji ih vole. Zadovoljstvo je bilo družiti se sa ovim mališanima, rekla je Mari Mari.

  Radost i osmesi najmlađih Prokupčana, koji nisu silazili sa njihovih lica ni po izlasku iz sale prokupačkog pozorišta, potvrdili su da Grad Prokuplje, treba da nastavi sa ovom i ovakvom tradicijom i da sledeće godine ponovo ugosti nekog novog i interesantnog izvođača.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475709


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...