politicar-se-skinuo-na-plazi:-ceo-svet-gleda-u-ono-sto-se-krilo-ispod-odela-–-necete-moci-da-odvojite-pogled

A golišav na plaži bio je Mateo Salvini, šef partije Liga, koji nakon raspada koalicije sa pokretom Pet zvezdica (predvodi ga Luiđi di Majo) užurbano radi da dođe do novih izbora što njegovom bivšem savezniku nikako ne odgovara.

Italijanska vlada visi o koncu. Mateo za to vreme obilazi Siciliju i nalazi vremena i za opuštanje.

E, kod ovog “opuštanje” ćemo se zadržati. Udahnite duboko, evo Matea u kupaćem kostimu.

Mateo Salvini, prizor od miliona dolaraFoto: Profimedia

Moramo da budemo fer prema muškarcima, i oni imaju prava da imaju stomak (iako ovakava prizor ne raduje kardiologe koji napominju da višak masti na stomaku predstavlja rizik od kardiovaskualrnih oboljenja). I oni mogu da biraju da li će imati dlake na telu ili ne.

JOŠ VEĆI ŠOK

A da pitamo vas, sviđa li vam se Mateov stomačić i dlačice? Slobodno gledajte koliko želite!

Mateo sa obožavateljkom Foto: Profimedia

Evo još boljeg pogleda! Kako vidimo, nekim ženama se dopada Mateo bez odeće. A jednoj posebnoj!

Uhvaćeni: Mateo i njegova devojkaFoto: Profimedia

U pitanju je voditeljka Eliza Izoardi koja je sa njim na odmoru ili kako on i njegove pristalice to zovu, na turneji po plažama.

Sa političarem su i njegova deca iz braka sa bivšom suprugom Fabriciom, Mirta i Federiko i Mateo je veoma brižan prema njima.

Mateo i Frančeska u aprilu ove godineFoto: Profimedia

Da šok bude još veći, Mateo je koliko u parilu ove godine uslikan sa Frančeskom. Baš se potpredsednik italijanske vlade trudi da bude kontroverzan.

Turneja Salvinija traje do nedelje, aon bi ozbiljni trebalo da se pozabavi prozivkama koje mu upužuju pristalice pokreta.

“Fašisto!!”, “Rasisto!”, tako su ga pozdravili mladi koji su otpevali pesmu italijanskih boraca Pokreta otpora iz Drugog svetskog rata “Bela Ćao”, a onda pokušali da Mateu “bace” čašu vode u lice.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.