Ponos Prokuplja: Dušan Savić šampion države u poluteškoj kategoriji u bodibildingu

  U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

  BEOGRAD/PROKUPLJE – Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (29) iz Prokuplja osvojio je danas prvo mesto na IFBB Državnom prvenstvu u bodibildingu u kategoriji seniora do 90 kilograma. Dušan Savić je u svojoj kategoriji odneo ubedljivu pobedu, i svoje protivnike a i sve posetioce sporstke hale Master u Zemunu, zasenio impozantnom mišićnom masom i brutalnom mišićnom definicijom. Prvenstvo Srbije 2019. je organizovao IFBB Savez Srbije za Body Building, Fitness, Body Fitness i Aerobik, i smatra se za najvažnije takmičenje ove sezone.

  Podsećanja radi, Savić je višestruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benčpresu. Drugi je na Balkanu, treći u Evropi i peti u svetu. To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta, bodibildingu i powerliftingu.

  Pročitajte i…  Prokuplje, najava sportskih takmičenja

  Na IFBB državnom prvenstvu je dva puta do sad osvajao zlatne medalje i to kao junior 2013.godine i kao senior do 80 kg 2016.godine.

  “Osećaj je neverovatan pogotovo što sam uspeo da osvojim titulu u poluteškoj kategoriji. Ovo mi je prva titula Državnog šampiona u kategoriji do 90kg (poluteška), jer sam do sada bio nepobeđen u srednjoj kategoriji”.

  “U poslednje vreme aktivno se bavim i trenerskim poslom jer sam i licencirani fitness trener i dosta sam posvećen klijentima. Jako je popularna online saradnja preko interneta, gde me svi zainteresovani polaznici mogu kontaktirati putem Instagram naloga dusan.savic990”.

  Dušan iza sebe ima 42 takmičenja i 39 osvojenih medalja, od kojih 22 zlatne, 9 srebrnih i 8 broznanih.

  Pročitajte i…  Topličanin skočio na 4. mesto na tabeli Srpske lige istok

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473752


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...