ponovo-delimo-poklone:-nikad-brze-do-fantasticnih-knjiga!

Znate kako se kaže: najviše znanja na jednom mestu ima u enciklopedijama. Mi smo za vas odabrali one koje su posvećene naučnim oblastima, najbitnijim za čoveka.

U knjigama je obuhvaćeno “sve” – zaista sve, od samog početka, odnosno nastanka kosmosa pa do danas, savremenog doba u kojem vlada tehnologija.

Na stranicama enciklopedija moći ćete da saznate kakav je zaista odnos društva i tehnologija, kako utiču jedno na drugo i koliko je tehnološki razvoj promenio planetu.

Nije zaboravljena ni priroda. Koliko je razumemo? Koliko znamo o svim njenim stanovnicima? Odgovori se kriju u knjigama koji su najbolji dokaz da se čitanjem (i dalje) dolazi do najvažnijih saznanja. Uz pomoć svih ovih podataka bolje ćemo razumeti i svoju prirodu.

Riznica znanja na jednom mestu Foto: Aleksandar Slavković / RAS Srbija

Kako sve ovo može da bude u jednoj knjizi, pitaćete se. Nije u pitanju jedna knjiga, u poklon akciji čekaju vas četiri Velike enciklopedije u 12 tomova sa naslovima: Svemir, Evolucija i genetika, Biljni svet, Beskičmenjaci, Ribe i vodozemci, Gmizavci i dinosauri, Ptice, Sisar, Ljudsko telo, Energija i kretanje, Tehnologija i Klima i vremenske prilike.

Kako do poklona? Dovoljno je da se registrujete na našoj platformi za komentare (ako već niste) i da nam u komentaru pošaljete jedan smajli (čitanje nas čini srećnijim, zar ne?).

Četvoro najbržih dobiće Veliku enciklopediju u 12 tomova (kliknite OVDE i zgrabite sjajnu šansu).

Baš ove knjige nedostaju vašoj kućnoj biblioteciFoto: RAS Srbija

Jedva čekamo vaše smajliće! I jedva čekamo da nekog od vas obradujemo! Narednih dana očekuju vas nove nagrade, zato nas čitajte, pratite naš Instagram i Fejsbuk i ne zaboravite da #ženatevoli.