ponovo-smo-u-kanu-videli-modni-spektakl:-haljina-monike-beluci-bila-je-uzasno-dosadna,-ali-je-zato-najseksepilnija-buca-na-svetu-napravila-dar-mar-bez-gacica!

19.05.2019. 10:48

Kanski festival ove godine trajaće sve do 25. maja, a ova prestižna fešta pruža nam prilika da tokom dvanaest dana vidimo neke od najbolje obučenih žena sveta i Evrope kako na crvenom tepihu, tako i van njega.

Sinoć je ponovo dokazano zašto Kanski festival važi za jedan od najglamuroznijih na planeti, a na premijeri filma „The Best Years of a Life“ okupile su se brojne glumice i manekenke, a bilo je teško odlučiti se ko izgleda raskošnije i glamuroznije.

Prijanka Čopra izazvala je najviše pažnje u beloj toaleti sa tilom koja podseća na venčanicu, ali je i manekenka Izabela Fontana izgledala spektakularno u metalikljubičastoj haljini sa dubokim dekolteom.

Crvenim tepihom prošetala se i Monika Beluči, koja je u Kanu već nekoliko dana, ali je ovo njeno prvo pojavljivanje na premijeri filma, a ona se opredelila za teget haljinu sa čipkom i ekstravagantu ogrlicu. U našoj galeriji pogledajte kako su izgledale zvanice festivala u Kanu u subotu uveče.

Zatvori