popularna-valjevka-odrzala-tri-vazne-lekcije-srpkinjama:-papir-i-olovku-u-ruke,-i-hvatajte-beleske

13.07.2019. 12:47

Pevačica Marina Tadić se dobro razume i tri stvari – muziku, modu i fizičku kulturu. Muzikom se uspešno bavi još od 2008. godine kad je predstavila prvi album „Nisi bio tu“. Moda joj prirodno ide od ruke, jer se sa njuhom za neke stvari rađamo i diplomirala je na Fakultetu za fizičku kulturu i sport, što znači da može sve da nas postroji u red i natera nas da uradimo tri serije po 10 sklekova. Ali, drage dame ovog puta tri važne stvari ćemo pokupiti od Marine kad je moda u pitanju.

Marina Tadić Foto: marinatadic_official / Instagram

Na Instagram profilu Marine Tadić uvek možete da potražite inspiraciju za modne komade i način na koji da ih kombinujete kad ste istrošili sve fore i fazone.

Cipele

Cipele su tehnički već pola kombinacije koju ste zamislili. Marina uvek ima dobar par cipela koji mogu da se kombinuju za svečane prilike, ali i za one svakodnevne.

Sako i pantalone

Dobar sako, kraći ili duži, širi ili uži, je obavezan deo svakog garderobera. Uz dobre pantalone i cipele koje smo pomenuli – obavili ste posao.

Haljina

Manje je uvek bilo više i to Marina dobro zna. Uvek birajte jednostavniji tip haljine koji vam dobro stoji, sa neobičnom teksturom ili sečenjem i stvar je rešena.