popularni-fudbaler-je-ponovo-ponizio:-pojavile-su-se-slike-nove-ljubavnice,-a-evo-sta-je-supruga-zavodnika-uradila-cim-je-saznala

27.08.2019. 08:43

Slavnog fudbalera supruga je ponovo uhvatila u prevari, a ovo je njena reakcija.

Kolin Runi Foto: Profimedia

Vejn Runi (33), engleski fudbaler, mnogo puta je uhvaćen na delu, a njegova supruga Kolin (33) praštala mu je i praštala svaku prevaru u kojoj ga je uhvatila.

Nedavno je fudbaler ponovo uhvaćen na delu sa brinetom nepoznatom javnosti. Slike su osvanule u tabloidu „The Sun“, a evo šta je Kolin ovog puta uradila.

Ona je istog trena doletela u Vašington i, kako pišu mediji, zahtevala od supruga da momentalno raskine ugovor sa fudbalskim klubom DC United i vrati se u Englesku. Prilikom dolaska na aerodrom, primećeno je da je skinula burmu, što bi možda bila upečatljiva pretnja da već to nije radila, da bi je zatim ponovo vraćala na prst i Vejnu praštala sve.

– Kolin je besna na Vejna jer je opet toliko glup. Ona vrlo dobro zna da mu se devojke bacaju pod noge i molila ga je pred odlazak da se ovog puta kloni nevolja, ali Vejnu je dosadno i želi da isprati tempo ekipe – kaže anonimni izvor za „The Sun“, dodajući da je Kolin znala da je Vejn te večeri izašao sa društvom, ali svakako joj nije prijavio da se celo veče grlio sa jednom ženom, a potom sa drugom otišao u hotel.

Helen VudFoto: Profimedia

Inače, Vejn je više od decenije sklon aferama i preljubama. Popularna voditeljka Helen Vud izdala je nedavno biografiju u kojoj je opisala svoje orgije sa fudbalerom, koji je u to vreme već bio oženjen sa Kolin i imali su decu.

Već smo pisali i o skandalu koji je izbio pre dve godine, kada je Vejna policija zaustavila u alkoholisanom stanju, a da stvar bude još gora, s njim je bila i Laura Simpson s kojom se zabavljao dok je njegova trudna supruga s decom bila na odmoru. Britanski mediji odmah su objavili vest o Runijevoj aferi, a nije trebalo dugo da Kolin, njegova supruga za sve to sazna. Kolin je i tada, kao i mnogim drugim prilikama, pretila razvodom, da bi na kraju sve oprostila suprugu. Pretpostavljamo da isti scenario sledi i ovog puta.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.