popularni-muzicar-(52)-se-izblamirao-na-instagramu-ovom-slikom:-„kad-imas-27-godina-mladju-devojku,-moras-ovako-da-se-brukas“

30.08.2019. 18:14

Ako ste mislili da samo žene pate od žudnje za savršenstvom na društvenim mrežama, bacite pogled na novi selfi popularnog francuskog di-džeja Dejvida Gete.

Dejvid Geta Foto: Instagram

Iako ga prati osam i po miliona ljudi, Dejvid Geta (52) je nekako pomislio da će mu početnička greška u fotošopu proći neopaženo. Muzičar je poželeo da se pohvali isklesanim trbušnjacima a u nameri da dodatno dotera ceo predeo stomaka, sa posebnim akcentom na struk, uspeo je i da iskrivi policu iza sebe.

Komplimenti su u prvi mah počeli da pljušte, sve dok oni malo oštrijeg oka nisu spazili prevaru koja se dešava.

– Dobro jutro svima, pun sam energije i spreman da krenem da uživam u životu – poručio je uz sliku popularni muzičar, a odgovoru fanova nije se nadao.

Getu su pratioci optužili da se previše trudi i fotošopira zbog svoje devojke, 24-godišnje Džesike Ledon sa kojom je u vezi tri godine.

Džesika je manekenka prepoznatljiva na društvenim mrežama po isklesanom telu, a budući da je od svog dečka mlađa čak 27 godina, Dejvid mora da se trudi mnogo više kako bi držao korak sa njom, primećuju fanovi, pa makar to uključivalo i nevešti fotošop.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.