poredjala-je-masne-i-zagorele-resetke-iz-sporeta-u-kadu-i-prelila-ih-vrelom-vodom:-ocistile-su-se-kao-od-sale-samo-uz-pomoc-ove-sitnice

31.05.2019. 06:59

Kad vidite fotografije pre i posle, nećete verovati da je ovako bizaran trik stvarno upalio!

Masne i zagorele rešetke zablistaće uz jednostavan trik Foto: Hinch Army Cleaning tips / Facebook

Nema ništa gore od čišćenja zagorele masnoće u kuhinji. Besomučno trljanje sunđerom vam je došlo glave, ali dobre vesti su da postoje trikovi koji to maksimalno olakšavaju i ubrzavaju.

Domišljata Britanka Mišel Tamplin je na Fejsbuk grupi posvećenoj čišćenjue, Hinch Army Cleaning Tips, otkrila genijalan trik za uklanjanje zagorele masnoće sa rešetki u rerni i ljudi su joj neizmerno zahvalni.

Poređajte rešetke u kadu napunjenu vrelom vodom i ubacite maramiceFoto: Hinch Army Cleaning tips / Facebook

Naime, potrebno je napuniti kadu (da, kadu u kupatilu) vrućom vodom i u nju ubaciti maramice za mašinu za sušenje veša (što više, to bolje) koje možete kupiti u svim bolje snabdevenim marketima za nešto malo više od 200 dinara i među njih staviti prljave rešetke iz rerne.

To treba da odstoji neko vreme, a nakon toga samo sunđerom uklonite omekšale ostatke prljavštine sa rešetaka. Sigurno vam zvuči bizarno, ali žena se kune da su njene rešetke nakon ovoga tretmana bile kao nove.

Rešetke kao nove!Foto: Hinch Army Cleaning tips / Facebook

Da bi to dokazala, priložila je fotografije pre i posle. Korisnici su oduševljeni ovim trikom i jedva čekaju da ga isprobaju.

A čime vi čistite rešetke iz rerne? Podelite sa nama vaše trikove!

BONUS VIDEO: TRIK ZA LJUŠTENJE KROMPIRA