porodica-zamolila-profesionalnog-fotografa-da-ih-slika-u-prirodi:-platili-su-fotke-26.000-dinara,-ali-kad-su-ih-videli-zabolela-ih-je-glava

31.07.2019. 07:57

Kažu da slika vredi hiljadu reči ili u ovom slučaju – 250 dolara (26.000 dinara)

Porodična fotografija Foto: Facebook

Porodica Zaring kontaktirala je sredovečnu ženu koja se predstavila kao profesionalni fotograf kako bi napravili fotku za pamćenje u prirodi. U svom profesionalnom maniru ona ih je odvela u Sent Luis park i naplatila fotografije 250 dolara. Finalnu verziju porodične idile u šumi čekali su osam meseci jer kako im je žena objasnila – toliko traje postprodukcija. Verujte nam vredela je svakog dolara i dana čekanja.

Kao rezultat Zaring su dobili krajnje bizarnu ispeglanu fotografiju sa iscrtanim očima, ušima i ustima. Kad smo kod fotošopa ovo je novi nivo sređivanja fotki.

Doterana fotografijaFoto: Facebook

“Objasnila nam je da bez obzira što je dan bio lep, senke su bile izražene na fotografijama, pa je odlučila da ih dotera, ali njen profesor nije je obučio do kraja za sređivanje”, napisao je Dejv Zaring na društvenoj mreži Fejsbuk.

FotošopFoto: Facebook

Prijatelji porodice Zaring su mislili da je u pitanju šala, ali oni su demantovali uz objašnjenje: “Ok, ovo nije šala. Platili smo osobi koja je tvrdila da je profesionalni fotograf 250 dolara za porodičnu fotku. Nikad se ovoliko nismo smejali. Oduševljeni smo posvećenosti detaljima”.

Jedna reč – prelepo!