posle-22-godine-golgote-u-ljubavi,-slavna-diva-je-konacno-prosetala-onog-pravog-i-nijedne-sekunde-nisu-prestali-da-se-strasno-ljube-na-crvenom-tepihu!

Par, je bio praktično nerazdvojan čitave večeri i nisu se ustručavali da razmenjuju poljupce i nežnosti pred fotografima, a čini se da je Kajli posle dugo vremena konačno našla sreću u ljubavi.

Lepa pevačica pojavila se u beloj toaleti na jedno rame u stilu grčke boginje, koju je upotpunila upadljivima dijamantskim naušnicama i jednostavnim sandalama. Ipak, njen blistavi osmeh bio je najlepši detalj, a sigurni smo da je za njega zaslužan upravo markantni Pol.

Kajli Minog i Pol SolomosFoto: Profimedia

Inače, slavna 50-godišnjakinja romansu sa pet godina mlađim Britancem započela je sredinom prošle godine, a do iste je došlo posle brojnih neuspeha i razočarenja koje je prošla u ljubavi.

„Srela sam nekog s kim se dobro osećam. Čini se ispravno. Ljudi mi kažu: „Tvoje lice se menja kada pričaš o njemu“, i to se zaista dešava. Srećna sam. On je inspirativan, zabavan, talentovan čovek. Ima pravi pravcati posao! To je lepo“, ispričala je pre nekoliko meseci u jednom intervjuu.

Kajli je konačno pronašla sreću Foto: Profimedia

Inače, džepna Venera je pre Solomonsa prošla kroz ljubavnu golgotu – redovno je ona bila ta koja je prevarena ili ostavljena. Često ju javnost žalila i karakterisala kao ženu koju muškarci ne poštuju dovoljno, ali Kajli je uvek iznova pokušavala i čvrsto verovala u ljubav.

Prvi udarci stigli su sredinom 90-ih kada je preminuo frontmen grupe INXS Majkl Hačins, koji je bio njena prva velika ljubav. U trenutku njegove smrti par više nije bio zajedno, ali su bili veoma bliski prijatelji i dalje i velika podrška jedno drugom.

Omalena plavuša potom je 2002. otpočela vezu sa francuskim glumcem Oliverom Martinezom sa kojim je bila sve do 2007, kada je usledio raskid. Ipak, par se rastao u prijateljskim odnosima, posebno jer je Oliver bio uz nju tokom karcinoma dojke, a povremeno se šuškalo i da su obnovili romansu.

Na sledeću veliku ljubav Kajli je čekala sve do novembra 2014. kada je uplovila u vezu sa 20 godina mlađim glumcem Džošuom Sasom, a ova veza potrajala je do februara 2017. godine – par je tada prošao kroz težak raskid, zbog njegove preljube.

Kajli je priznala da je nakon raskida sa Džošuom doživela nervni slom, te da je bila potpuno slomljena, ali je tada priznala i da je uspela da stane na noge i da veruje da će ponovi naći ljubav. Ispostavilo se da je ista došla u vidu pomenutog Solomonsa.

Uvek prelepa Kajli Foto: Profimedia

„Divno je imati nekoga ko je zaista tu za tebe. Sjajno je kad postigneš neki uspeh u životu i imaš nekoga s kim to možeš da podeliš. Kada je nešto tako vredno, želiš da paziš na to koliko god možeš. Pol uči o mom svetu i ja o njegovom. On je zaista predivan“, istakla je čuvena pop princeza.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.