posle-raskida-sa-slavnim-kosarkasem-mesecima-je-bila-solo:-jovana-je-sada-otkrila-da-je-u-vezi-sa-kolegom-sa-kojim-glumi-u-hit-seriji-i-srbija-je-u-soku!

22.04.2019. 08:46

Jedna od najperspektivnijih domaćih glumica Jovana Stojiljković, koju je publika zavolela u filmu „Južni vetar“ i hit serijama „Senke nad Balkanom“ i „Jutro će promeniti sve“, uplovila je u romansu sa hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom.

Jovana Stojiljković Foto: studioprostor / Instagram

Mlada glumica svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a nema ni društvene mreže, što dovoljno govori koliko čuva svoju intimu. Slična situacija je i kod Bogdana, koji retko kada govori o dešavanjima na ljubavnom planu.

Ipak, vezu sa 12 godina starijim Zagrepčaninom Jovana (27) je rešila da obelodani, a otpočeli su je još pre nekoliko meseci uvereni da kilometri nisu prepreka za jake emocije, kako saznaje magazin „Glorija“. Da je sve istina potvrđeno je i kada je Goran iznenadio lepu glumicu velikim buketom cveća nakon premijere „Nečiste krvi“ u Narodnom pozorištu.

Goran BogdanFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Zanimljivo je da je ovaj par zajedno pojavio u seriji „Jutro će promeniti sve“, ali i u „Senkama nad Balkanom“, premda nisu imali zajedničke scene.

Podsetimo, Jovana je bila verena za našeg poznatog košarkaša Bogdana Bogdanovića, ali je par krajem 2017. godine stavio tačku na svoj odnos. S druge strane Goran je dugo važio za pravog zavodnika i uživao je u romansama sa različitim koleginicama, ali poslednjih godina nije bilo poznato da ima bilo kakav ozbiljan odnos.