posle-tragicnog-gubitka-troje-dece-milijarder-i-njegova-supruga-se-obratili-javnosti:-poruka-slama-srca

17.05.2019. 08:47

Anders Holč Povlsen, danski milijarder koji je u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanku izgubio troje dece, zahvalio se javnosti na podršci.

Posle tragičnog gubitka troje dece milijarder i njegova supruga se obratili javnosti Foto: Profimedia

Anders Holč Povlsen, vlasnik kompanije „Bestseller“ i najveći deoničar britanske onlajn prodavnice „ASOS“, zajedno sa suprugom Anom rekao je da su poruke koje su primili nakon tragedije zaista dotakle njihova srca.

Petogodišnji Alfred, Agnes (12) i Alma (15), bili su među 253 ljudi koji su poginuli u seriji napada na crkve i hotele na Uskršnju nedelju. Njihova ćerka Astrid (10) je preživela.

Anders i Ana PovlsenFoto: Profimedia

U otvorenom pismu objavljenom na naslovnicama novina, danski par izrazio je „najdublju zahvalnost“ svima onima koji su im u teškim danima upućivali reči podrške.

– Izražavamo našu iskrenu zahvalnost za saučešće, saosećanje i mnoge reči podrške koje smo primili nakon tragičnog gubitka naše troje ljubljene i lepe dece, Alfreda, Agnes i Alme. Škotsko gorje je pružilo trajne, posebne uspomene našoj porodici. Zbog toga su nas mnoge reči utehe ojačale i dotakle naša srca. U ogromnoj tuzi, mi smo iskreno zahvalni što smo ostali ujedinjeni sa našom ćerkom Astrid. Sećanje na naše troje dece, njihov divan duh i duše će zauvek biti u našim srcima – poručili su.

U pismu stoje i inicijali troje poginule dece i slika tri plutajuća pera.