posle-udaje-za-sina-najkontroverznijeg-hrvata-kao-da-je-u-zemlju-propala:-fotke-mamiceve-snahe-konacno-su-isplavale-na-instagramu-i-izgleda-senzacionalno

05.09.2019. 17:27

Tia Mamić važi za jednu od najmisterioznijih Hrvatica, premda to ranije nije bila… No nakon udaje za Marija Mamić, sina kontroverznog biznismena Zdravka Mamića, ona se u potpunosti povukla sa društvenih mreža, pa je teško dopreti do njene intime.

Tia Mamić Foto: belamakeuplada / Instagram

Ipak, kako je redovan gost jednog zagrepačkog salona za ulepšavanje, oni s vremena na vreme objave njene fotografije, a nedavno je proslavila rođendan sa vlasnicom ovog salona – šminkerkom Ladom Mitrašinović.

Na društvenim mrežama njenih prijatelja i poznanika osvanule su neke fotografije sa ove zabave, na kojima smo imali priliku da vidimo kako je lepa Tia izgledala, ali i koliko je zabavna atmosfera vladala.

Tia je blistala u belom svilenom kombinezonu sa mašnom koja se vezuje oko struka i dubokim dekolteom, moramo da priznajemo da izgleda bar nekoliko godina mlađe.

Tia sa prijateljicom Ladom Foto: Instagram

Inače, ovo je atraktivnoj brineti drugi brak, pre Mamića bila je udata za američkog košarkaša Krisa Vorena sa kojim ima i petogodišnjeg sina Domenika

I Marijo je bio oženjen, a njegov brak sa voditeljkom Monikom Mamić raspao se nedugo pre nego što je ozvaničio romansu sa Tiom.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.