U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

  KURŠUMLIJA- U poslednjem kolu Zone Zapad Kosanica je danas pobedila Žitorađu na svom terenu sa 9:0 (3:0). Centarfor Kuršumličana Uroš Pavićević odigrao je poslednju utakmicu u dresu Kosanice. Od kluba je dobio poklone a od navijača ovacije.

  Po sparnom vremenu Kosanica je napunila mrežu gostiju koji se nisu baš mnogo ni trudili da ugroze gol Spalovića. Četiri gola postigao je Nikola Jovanović, po dva Uroš Pavićević i Jovan Jovanović i jedan Jevtić.

  Prvi gol pao je već u 8. minutu i bio je pravo remek delo Jovana Jovanovića. On je prihvatio loptu poludesno na oko 25 metara od gola gostiju, krenuo jedan korak i opalio levicom. Lopta je pogodila desnu golmanovu stativu i odbila se u mrežu.

  U 20. minutu bilo je 2:0. Pavićević je primio loptu oko penala okrenut leđima, okrenuo se i smestio je po zemlji u levi golmanov ugao.

  U 34. minutu Marko Petrović je uputio dubinsku loptu koju je na ivici šesnaesterca odlično primio Nikola Jovanović i plasirao pored nemoćnog Ilića.

  U drugom poluvremenu ista slika igrači Kosanice napadaju a gosti nemoćno prate šta se dešava oko njih.

  U 55. minutu Nikola Jovanović i Pavićević su se prošetali duplim pasom kroz šesnaesterac gostuju a Pavićević se bukvalno ušetao u mrežu sa loptom

  U 60. minutu ista situacija. Ponovo su se Pavićević i N. Jovanović poigrali sa odbranom gostiju samo što se ovoga puta u listu strelaca upisao N. Jovanović.

  U 62. minutu gol je postigao Jevtić na proigravanje Pavićevića. U 67. minutu još jedan gol Jovana Jovanovića a do kraja utakmice Nikola Jovanović je postigao još dva gola.

  Prvenstvo u Zoni Zapad je završeno. Pobedom nad Moravom rezultatom 2:1 Topličanin je osvojio titulu prvaka i plasirao se u Srpsku ligu. Rembas je drugi a Kosanica treća. Nikola Jovanović (Kosanica) je najbolji strelac Zone Zapad sa 29 golova, drugo mesto dele Uroš Pavićević (Kosanica) i Lapčević (Jastrebac) sa po 17 golova.

  Uroš Pavićević odigrao poslednju utakmicu za Kosanicu

  Centarfor Kosanice Uroš Pavićević odigrao je danas poslednju utakmicu za Kosanicu u kojoj je proveo šest godina. Njemu je klub u znak zahvalnosti za mnogo golova i pobeda koje je doneo klubu dodelio zahvalnicu i poklone. Navijači su Pavićevića pozdravili ovacijama a on im se odužio sa dva gola i dve asistencije.

  30.kolo
  Rezultati
  08/09.06.2019

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467667