postovanje-ili-blamiranje?-sagnuo-se-i-zavezao-pertle-cuvenom-pevacu-evo-ko-je-„car“-u-cipelama

17.05.2019. 12:33

Na premijeri filma „Rocketman“ sinoć u Kanu desila se neobična scena.

Prizor za nevericu Foto: Profimedia

Elton Džon je šetao tepihom Festivala u Kanu sa suprugom Dejvidom Furnišem i ekipom filma koji prati istoimena numera, a koju je on otpevao sa Taronom Edžertonom, kada mu se otpertala cipela.

Mlađani Taron je brže-bolje priskočio u pomoć i zavezao pertle na cipeli Eltona Džona, u Kanu, pred svima. A zatim je poljubio njegovu ruku.

Momenat o kojem svi pričajuFoto: Profimedia

Treba poštovati starije kolege, muzička legenda kakva je Elton Džon (72) zaslužuje poštovanje, poznato je i da je zdravlje čuvenog pevača ugrožena…

Lep gest od Tarina (29), ali možda je ovo, ipak, previše.

Kako vi komentarišete ovu scenu?Foto: Profimedia

Nameran ili slučajan ovaj potez je privukao interesovanje svetske javnosti, a slike su prostrujale od Kana do svih tačaka sveta.

Taron Egerton and Elton John singing Rocketman 🚀 pic.twitter.com/nvg2dhZ5ut— rachel handler (@rachel_handler) May 16, 2019

Posle scene na crvenom tepihu Elton i njegov spasilac izveli su numeru „Rocketman“ iz istoimenog filma, a u kojem mlad glumac igra glavnu ulogu.

„Rocketman“ i na jakniFoto: Profimedia

Zapažena na crvenom tepihu bila je jakna Eltona Džona na kojoj piše „Rocketman“. Na dnevnoj promociji filma nosio je plavi sako sa istim natpisom.