potpuni-preokret:-glumica-iz-serije-„game-of-thrones“-je-pre-dve-godine-kraj-serije,-a-video-sa-njom-je-hit

23.05.2019. 12:43

Video sa glumcima „Game of Thrones“ (Igra prestola) Gvendolinom Kristi (Brijena) i Nikolajem Kosterom Valaduaom snimljen je pre dve godine u okviru promocije sedme sezone. Odgovor glumice na pitanje voditelja – šta misle kako će se serija završiti, iz današnje perspektive je čisto proročanstvo.

Kraj serije Igra Prestola Foto: extratv / screenshot

Voditelj Mario Lopez 2017. godine je bio zainteresovan da sazna šta poznati duo prognozira za finale serije „Game of Thrones“ i ko će od likova osvojiti Gvozdeni presto.

Nikolaj je bio siguran da će serija biti naklonjena Deneris Targerijen, ali Gvendolin je bila sigurna da će to biti Bren Stark.

„Zar ne misliš da će biti neko ko nije u centru pažnje priče. Zar ne misliš da neće biti očigledan izbor jer znamo da nas serija stalno iznenađuje. Mislim da će biti Bren. Stalno gledamo svet iz njegovog ugla i gledamo njegove vizije“, rekla je Gvendi.

Nikolaj je odmah uskočio u reč i rekao joj da nema nikakvog smisla da Trooki gavran na kraju postane kralj.

„On već planira budućnost, jer može da vidi i budućnosti i prošlost. Ako je on Tooki gavran koji kontroliše stvar, onda je on naterao Džejmija da ga gurne sa vrha kule“, rekao je Nikolaj.

Gvendi je rekla – da, sigurna da Bren Stark manipuliše događajima u svoju korist.

Gle čuda, Gvendolin je bila u pravu i pre dve godine pogodila kako će se serija završiti, iako nije imala scenario u rukama.