potpuno-je-izgubio-kompas-u-zivotu,-pio-kao-smuk-i-ostavio-zenu-i-sedmoro-dece:-tek-su-onda-otpocele-gadosti,-a-sa-dna-ga-je-izvukla-35-godina-mladja-lepotica

Gibson trenutno vodi prilično miran život, a može da kaže da mu cvetaju ruže i na ljubavnom planu – još od 2014. u skladnoj je vezi sa 35 godina mlađom Rosalind Ros, koja je u januaru 2017. na svet donela i njihovo prvo, a njegovo deveto dete – sina Larsa.

Glumac je u nekoliko navrata istakao da im generacijski jaz ne predstavlja nikakvu prepreku za ljubav, a kako se za njih nikada nije vezao nijedan skandal, što nije slučaj sa njegovim prethodnim vezama, verujemo da stvari izmešu njih zaista funkcionišu…

Inače, Mel je Ros upoznao u veoma nezavidnom periodu života – kada je izgubio imidž brižnog supruga i oca, popularnost mu je opadala, otkazivali su mu projekte, a svoje frustracije lečio je u neumerenoj upotrebi alkohola ali i narkotika. Jednom prilikom priznao je da je počeo da pije kadaje imao samo 13 godina, a da mu je bilo sasvim uobičajeno da za doručak popije pet piva, a potom i nekoliko čaša viskija.

Mel je izgleda konačno pronašao sreću Foto: Profimedia

Upravo zbog odanosti alkoholu, koja je trajala praktično decenijama, raspao se i njegov brak sa prvom suprugom Robin Mur koji je trajao 31 godinu, i sa kojom je dobio sedmoro dece – šest sinova i jednu ćerku. Inače, Gibson je 2011. kada je i zvanično usledio razvod koji je vrlo dugo trajao zbog komplikovane podele imovine, morao da iskešira čak 425 miliona dolara, što je ovaj razvod učinilo najskupljim u istoriji Holivuda.

Mel sa prvom suprugom Robin Foto: Profimedia

Sve se dodatno zakomplikovalo kada su 2009, u trenutku dok još nije bio službeno razveden, mediji saznali za njegovu strasnu i burnu vezu sa ruskom pevačicom i pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom. Samo par meseci par je dobio i ćerkicu Luciju, ali su vrlo brzo nakon toga raskinuli, a kraj je bio sve, samo ne lep.

Mel Gibson sa Oksanom Grigorijevom u danima ljubavi Foto: Profimedia

Nakon što su okončali odnos, optužbe su pljuštale sa obe strane, a u javnost su isplivali i snimci na kojima on priznaje kako ju je tukao i varao „zato što je to zaslužila“, a procureli su i snimci na kojima on urla kako žali što ima dete sa njom i kako je ljubomoran na njenog bivšeg dečka.

„Ti nemaš je**nu dušu. Ostavio sam bivšu suprugu jer nismo imali duhovnu povezanost, ali nemamo je ni ja i ti, ništa nemamo, jer se ti je**no ne želiš potruditi“, besneo je na jednom od snimaka Mel, ali je agonija prestala nakon što su na sudu postigli određene dogovore prihvatljive za obe strane.

Rosalind sa glumcem uživa u mirnom načinu života Foto: Profimedia

No, čini se da su ružne stvari iza njega i da je konačno našao sreću.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.