potpuno-je-prirodna-a-u-njene-prave-zenske-obline-zurila-je-netremice-cela-plaza-bez-prestanka-ovakvo-telo-dugo-niste-videli-a-manekenka-se-rado-fotka-golisava

29.03.2019. 10:05

Nedavno je manekenka Ajrland Boldvin snimala jednu reklamnu kampanju na plaži u Malibuu, a ova lepa 23-godišnjakinja tom prilikom pokazala je sve svoje čari u modernom, ali i provokativnom kupaćem kostimu.

Ajrland nas je u izrezanom kostimu cigla boje uverila da je spremna za letnju sezonu i da je u top formi, ali i da se ne libi da pokaže svoje zanosne obline, po kojima se i razlikuje od tipičnih modela današnjice.

Ona je spremno pozirala fotografu, trčakarajući kroz talase i pokazujući sve svoje atribute, a svakako su duge noge i bujna zadnjica jedni od njenih najjačih aduta.

Inače, Ajrland je ćerka čuvenog glumačkog para Aleka Boldvina i Kim Besindžer, a njen slavni otac joj s vremena na vreme i te kako zameri što se često fotka golišava.

Ona rado i na svom Instagram profilu objavljuje izazovne fotografije, ali i selfije, te lepe trenutke iz svakodnevnog života, a atraktivnu 23-godišnjakinju prati skoro pola miliona ljudi. U našoj galeriji pogledajte njene fotografije sa pomenutog snimanja.

Zatvori