potrosila-je-preko-20.000-evra-na-plasticnu-hirurgiju-da-bi-ostala-mlada-i-lepa:-niko-nije-primetio-ovaj-detalj-na-licu-dzenifer-aniston

25.05.2019. 12:24

Glumica Dženifer Aniston svetsku slavu je stekla nakon uloge Rejčel u seriji „Prijatelji“. Simpatična plavuša privukla je pažnju miliona gledalaca 1994. godine.

Dženifer Aniston Foto: Profimedia

Od svog prvog pojavljivanja na malim ekranima Dženifer je postala inspiracija za žene širom sveta. Kopirale su njenu frizuru, način oblačenja i želele su osmeh od milion dolara.

Dženifer Aniston (51) i dalje važi za jednu od najlepših žena u Holivudu. Mnogi se pitaju kako je uspela da održi sjaj i mladoliki izgled. Kompanija „MYA“ koja je specijalizovana za plastičnu hirurgiju otkrila je kako je Dženifer uspela da ostane zamrznuta u vremenu.

Botoks 350 evra po godini

„Ovaj tretman se radi na tri do šest meseci. Ublažava bore i ekspresiju lica. Ovo je razlog zašto i dalje ima mladoliki izgled. Inače botoks usporava proces starenja“, objasnili su stručnjaci iz klinike „MYA“ za „Mirror“.

Dženifer AnistonFoto: Profimedia

Rinoplastika – do 10.000 evra

„Dženifer je otvoreno pričala o rinoplastici. Hirurg bi najbolje objasnio o čemu se radi, ali kako možemo da primetimo napravljen je prirodniji most na nosu. Rezultat je jako prirodan i deluje kao da nikad ništa nije urađeno“.

Piling i dobra genetika

„Ono što je sigurno Dženifer je radila pilinge za kožu lica koji su je učinili svežom. Ne smemo da zaboravimo da veliki udeo u dobrom izgledu ima genetika, ishrana i vežbanje“.

Stručnjaci kažu da je najveći deo zahvata bio neinvazivan i da su rezultati odlični u slučaju Dženifer Aniston.