povezivali-su-ga-sa-rijanom-hapsen-je-zbog-prostitutki-a-sad-ljubi-ovu-bombu-ona-je-problematicnog-benzemu-naterala-da-se-skrasi

Zvezda Real Madrida Karim Benzema izgleda je odlučio da se posle godina i godina ludovanja konačno skrasi sa jednom ženom. Kora Gotje je majka Karimovog drugog deteta, a paparaci su je sada uslikali na plaži u Tulumu i u pink tanga kupaćem izgleda zaista fenomenalno.

Kora Gotje na plaži u TulumuFoto: Profimedia

Iako iza sebe ima veoma buran ljubavni život, Karim je već par godina u ljubavi sa zgodnom Francuskinjom Korom Gotje, koja mu je 2017. podarila sina Ibrahima.

Karim Benzema danas je jedan od fudbalera sa najvećim brojem afera vezanih za pripadnice suprotnog pola, a zbog devojaka je često imao i problema sa zakonom.

Karim BenzemaFoto: Profimedia

Sve je počelo još 2010. godine kada je kao član reprezentacija Francuske krišom sa saigračima iz karantina otišao u provod. Završili su u noćnom klubu i tada počinje “pakao” za saigrača Riberija i njega. Naime, sjajni napadač je viđen kako odlazi sa prostitutkom Zahijom Dehar za koju će se ispostaviti da je maloletna.

Dvojici fudbalera pretila je zatvorska kazna, branili su se time da nisu znali da se radi o maloletnoj devojci, a na kraju su oslobođeni optužbi, mada su morali da plate oko 45 hiljada evra. Postupak je trajao čak četiri godine.

Karim Benzema se ni tada nije smirio. U 2013. godini bio je deo nove afere. Tada je navodno varao svoju devojku Kloi de Launej ali kada je saznao da je devojka trudna, smirio se. U februaru 2014. dobio je ćerku Meliju, ali njegova “mirna faza” kratko je trajala.

Karim i Anastasija ČavezFoto: Profimedia

Problematični Francuz zatim je 2015. godine uplovio u vezu sa manekenkom Anastasijom Čavez, koja je pre njega bila sa belgijskim fudbalerom Aleksejom Vitselom. U isto vreme su ga povezivali i sa Rijanom, sa kojom je u više navrata uslikan u noćnom provodu, ali te navode su oboje demantovali.

Karim i RijanaFoto: Profimedia

Kako stvari stoje, izgleda da je Kora uspela da ga natera da se konačno skrasi, a sudeći po njegovim slikama na Instagramu, lude provode zamenio je druženjem sa svoje dvoje dece.

Ono što se nije promenilo jeste Benzemin ukus za žene. Jer Kora je zaista prava bomba!