poznati-momci-u-humanitarnoj-misiji

03.08.2019. 13:49

Pored toga što su javne ličnosti i uspešni u svojim profesijama, to ih ne sprečava da budu humani na delu.

Zoran Pajić Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Pevač Stefan Živojinović, fudbaler Vladimir Volkov, glumac Zoran Pajić okupili su se na renoviranoj OMV benizinskoj stanici Kneževac gde su odlučili da iz plemenitih razloga se uhvate krpe i operu „šoferke“ a na ono što oni skupe za samo sat vremena, kompanija OMV će donirati još 1.000 evra koji će biti uplaćeni jednoj od ustanova po izboru ove plemenite trojke. Kako su nam objasnili novinarima “Blica” najbitnije im je da kroz sopstvene primere humanosti, to isto prikažu i drugima.

Stefan ŽivojinovićFoto: Vesna Lalić / RAS Srbija

– Bitno je podržati ovakve akcije jer će pomoć doći do onih kojima je to potrebno. Kada bi bilo mnogo više ovakvih akcija i kada bi se u narodu podizala svest o ovoj temi mnogo više, broj socijalno ugroženih bi se smanjio – rekao je Stefan Živojinović.

Ovu akciju pokrenula je OMV Srbija u okviru aktuelne kampanje renoviranja mreže benzinskih stanica širom Srbije. Nakon što je to učinjeno u Krnjači i Šapcu, na red je došao Kneževac. OMV Srbija nastoji da osavremeni i dodatno unapredi na našem tržištu već prepoznati OMV kvalitet, i da svim svojim kupcima omogući što prijatniji boravak širom svoje prodajne mreže, uz već čuvenu OMV garanciju higijene.