U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Deseto po redu “Rok preobraženje” održaće se na gradskom bazenu 19. avgusta u organizaciji Turističko-sportske organizacije Prokuplje.
  Tradicionalna muzička manifestacija okupiće ljubitelje rok muzike koji će od 21 čas pa sve do posle ponoći imati priliku da uživaju u ovom nezaboravnom muzičkom događaju.

  -Kao i svake godine, potrudili smo se da na vreme završimo sve pripreme za održavanje jubilarnog koncerta i da Prokupčanima u ovim vrelim danima priredimo dobar provod na Gradskom bazenu.Pored lokalnih muzičkih bendova, “Vertigo akustik trio“, i „Melise“, nastupiće i „Pop hend karo“ iz Niša, kao i naši proslavljeni muzičari Nidža i Vlada, uz čiju podršku se već čitavu deceniju održava „Rok preobraženje“ u Prokuplju, izjavio je direktor TSO, Bratislav Lukić.
  Afirmacija mladih bendova koji neguju ovaj muzički žanr, cilj je ove manifestacije, a jubilarni deseti rok koncert prilika je da se na Gradskom bazenu okupe svi onikoji su odrastali uz rok muziku, kao i mlade generacije koje vole dobru muziku i koje se pored svih novih muzičkih talasa ipak opredeljuju za stari dobri rok.
  Turističko-sportska organizacija Prokuplje obezbedila je besplatan ulaz na Gradskom bazenu za vreme održavanja ove manifestacije.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470418