pre-20-godina-se-pojavila-i-opcinila-svet:-pevacica-je-fotografisana-ovih-dana-sa-12-godina-mladjim-deckom,-a-ljudi-kazu-da-„nikad-nije-izgledala-losije“

23.04.2019. 09:04

Pevačica je pre 12 godina doživela psihički slom i njene slike uzdrmale su svet. Sada ponovo prolazi kroz težak period, a ljudi kažu da “odavno nije izgledala tako loše”.

Britni Spirs Foto: Profimedia

Kada je Britni Spirs, u to vreme najveća pop zvezda na svetu, doživela nervni slom 2007. godine i između ostalog i obrijala glavu, svet je zanemeo. Mislili su da joj je karijera uništena, a onda ju je njen otac Džejmi izvukao iz svega i pomogao joj da se vrati na binu.

Britni (37) je poslednjih nedelju dana ponovo provela u psihijatrijskoj ustanovi gde je otišla samoinicijativno jer se izuzetno teško nosi sa bolešću svog oca Džejmija Spirsa (66).

Posle provedenih nedelju dana u ustanovi, Uskrs je provela sa svojim 12 godina mlađim dečkom Semom Asgarijem (25) u hotelu na Beverli Hilsu. Paparaci su ih opkolili a Sem je sve vreme telom štitio Britni od objektiva.

Britni SpirsFoto: Profimedia

Komentari Britninih fanovana društvenim mrežama uglavnom se svode na to da pevačica izgleda jako loše.

– Užas, jadna Britni. Odavno nije izgledala ovoliko loše – pišu ljudi.

Britni SpirsFoto: Profimedia

Inače, mediji pišu da Britni zbog sveukupne porodične situacije planira da se penzioniše, i to baš uoči jubileja od 20 godina karijere. Navodno joj je, pišu, očeva bolest otvorila oči i shvatila je da želi da živi mirnim, porodičnim životom.