pre-3-godine-proglasena-je-za-zenu-sa-najsavrsenijim-telom-na-svetu,-a-sada-su-je-paparaci-uhvatili-na-jahti-i-neprepoznatljiva-je!

Te 2016. to je bila praktično revolucija – jer još tada je Keli bila daleko od nametnutih standarda i klasične mršavice, a krasile su je bujne grudi, široki bokovi i poveća zadnjica.

Ovaj izbor mnogi su pozdravili, jer je predstavljao pomeranje granica, no sa druge strane bilo je i kritika da Keli ipak ima „više kilograma nego što bi trebalo“.

Bilo kako bilo, Keli je uživala u tome da pokazuje svoje telo i atribute, a njena figura, samopouzdanje i širok osmeh zaista su malo koga ostavljali ravnodušnim.

No, danas stvari stojue drugačije – Keli ipak ima par kilograma više u odnosu na period od pre tri godine, ali ih i dalje ponosno nosi i izgleda zadovoljno u svojoj koži.

Keli Bruk na odmoru na MajorciFoto: Profimedia

Ona je nedavno fotografisana na luksuznoj jahti u Palma de Majorci, gde trenutno uživa na odmoru sa dečkom Džeremijem Parisijem, a vidno je da je atraktivna brineta nabacila stomačić.

„Ja stvarno nisam mršava devojka i zaista volim hranu. Imam šlaufiće i velike grudi, i ne bih to menjala ni za šta. Shvatila sam da se svi malo opustimo kada uđemo u tridesete. Uživaš u životu i svom telu“, rekla je svojevremno poznata 39-godišnjakinja.

Zanimljivo je da je Brukova nedavno rekla da ipak želi da smrša, iako jeste zadovoljna sobom, pre svega iz zdravstvenih razloga, ali i zbog pritiska okoline. Ona se trenutno bacila na specifičan režim ishrane, a istakla je da planira da ga se pridržava u narednoj godini, te da ne žuri sa rezultatima.

„Znam da sam se rasplakala kad sam videla da je neko napisao: „Keli Bruk izgleda kao da je pojela „Keli Bruk“, ili kada bi se ljudi generalno pitali šta mi se desilo. Komentari tipa „Eto, a nekad je bila tako zgodna“ su me ubijali u pojam“, rekla je ona nedavno.

Bilo kako bilo – Brukova sjajno izgleda pre svega jer je „stvarna“, običan žena kojoj nisu nepoznate muke sa kilogramima i promenama na telu! Zato, kapa dole, Keli!