pre-godinu-dana-rodila-drugo-dete-i-sad-je-ponovo-trudna-supruga-milijardera-skrivala-trudnocu-pa-pokazala-stomacic-i-svi-su-zanemeli

31.03.2019. 14:16

Pre godinu dana rodila je drugog sina, a onda je juče na crvenom tepihu u Nemačkoj otkrila da je ponovo trudna.

Miranda Ker na svečanosti u Baden-Badenu Foto: Profimedia

Miranda Ker i njen drugi suprug Evan Špigel čekaju drugo dete. Modna zvezda i milijarder čije se bogatstvo procenjuje na 2,5 milijardi dolara, u maju prošle godine dobili su sina Harta, skoro godinu dana nakon venčanja.

Nagrada u NemačkojFoto: Profimedia

Manekenka koja će sledećeg meseca napuniti 35 godina, trudnički stomačić je istakla u nežnoj roze haljini. Bio je ovo njen prvi javni trudnički, besprekoran stajling. Verovatno ste primetili da Miranda spada u grupu najbolje odevenih žena sveta. Listajući njena izdanja, nemoguće je pronaći promašaj.

Bivši Anđeo “Viktorijas sikret” i vlasnica linije organske kozmetike “Kora” radosnu vest sopštila je i na Instagramu. Iznenađenih ima na svim stranama jer je od drugog porođaja i treće trudnoće prošlo tako vremena, a pored toga Mirandu, sudeći po njenom stomaku, rođenje treće bebe čeka već za nekoliko meseci.

Miranda sa surpugom prošle godine u Los AnđelesuFoto: Profimedia

Brineta i njen sedam godina mlađi suprug imaju veoma brz ritam kada je proširenje porodice u pitanju. A koliko juče njih dvoje su živeli u celiblatu. Poznati supružnici imali su nesvakidašnju praksu pre braka- na prvi zajednički seks čekali su sve do venčanja.

Miranda Ker, Orlando Blum i njihov sin FlinFoto: Profimedia

Miranda Ker je od 2010. do 2013. bila u braku sa glumcem Orlandom Blumom sa kojim ima sina Flina i sa kojim je nakon razvoda ostala u sjajnim odnosima.

Blum se sada sprema za venčanje sa Keti Peri sa kojom se nedavno verio.