pre-samo-4-meseca-izgledao-je-ovako:-slavni-zavodnik-je-promenio-samo-jednu-stvar-u-ishrani-i-stomak-je-nestao-–-evo-sta-je-tacno-uradio

Sajmon Kauel (59), poznato britansko TV lice, voditelj, skaut, producent i kritičar široj javnosti poznatiji je kao jedan od članova žirija u popularnim rijalitijima „X faktor“, „Britanija ima talenat“, „Amerika ima talenat“, „Američki idol“ i sličnim formatima. Oduvek je bio među poželjnijim muškarcima, a nikada nije vodio borbu sa kilogramima sve do decembra 2018. godine.

Tada su se pojavile njegove slike sa porodičnog odmora, a tabloidi su prstom upirali u njegov stomak.

Sajmon je shvatio da nešto mora da preduzme jer, kako kaže, na pragu velikog 60. rođendana želeo je da izgleda najbolje što može.

Sajmon decembra prošle godineFoto: Profimedia

– Užasnuo sam se nad tim slikama. Upropastile su me rol viršle, lisnata testa sa džemovima i ostale poslastice koje su mi pripremali lični kuvari. Upropastio me je i nezdrav stil života jer sam živeo kao vampir – isključivo noću. Bio bih budan do osam izjutra, pa onda išao na spavanje – kaže Sajmon.

Iako, kako kaže, obožava meso i nije mogao da zamisli obrok bez njega, rešio je da pokuša da se prebaci na vegansku ishranu.

– Mnogo stvari sam izbacio iz ishrane – meso, mlečne proizvode, pšenicu, šećer su mi bili prioriteti. Oduvek sam voleo masnu i tešku hranu. Testo, hamburgeri i lisnato testo su mi bile omiljene stvari. Međutim, lako sam se odvikao od toga. Kad se naviknete, sve ide lakše. Uz to, mislim da mi je ovakva ishrana pomogla i da se vratim u normalan ritam spavanja. Inače, nikad nisam bio na dijeti jer prosto previše volim da jedem, i zato ovo odbijam da nazivam dijetom već prosto novim režimom ishrane – kaže Sajmon, dodajući da mu je devojka Loren (41) velika podrška.

– Ona je super. Nikad neće sesti da ispred mene jede slatkiše ili picu dok ja sedim nad tanjirom povrća – kaže on.

Sajmon ovih danaFoto: Profimedia

A rezultati su vidljivi već sad, u aprilu kada je Sajmon opet onaj stari.