Predstava za najmlađe Prokupčane

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Na kraju svake kalendarske godine, prokupački Dom kulture svojim posetiocima pokloni svečane novogodišnje sadržaje, koji uvek izazovu veliko interesovanje i pažnju.

  Ni ovog decembra, nisu izostali različiti i brojni programi, u kojima je uživala publika različitih generacija. Za novogodišnji koncert Kulturno umetničkog društva „Abrašević“ i ove godine se tražila karta više. Nastupili su i veterani i oni najmlađi, koji tek uče korake srpskih narodnih igara i za svoju vernu publiku odigrali su igre iz Mačve, Leskovca i Toplice. Ovaj koncert koji se uvek pamti dugo, obogatile su i najlepše narodne pesme u izvođenju ženske pevačke grupe Doma kulture, ali i solista Milene Kostić, Nade Radovanović, Slaviše Stolića, Marije Simić i Zorice Slavić.
  Ovim se ponuda sa kulturnim sadržajima, koje Prokupčani mogu pogledati na sceni prokupačkog pozorišta ne završava. Glumci Dečije scene Amaterskog pozorišta „Hranislav Dragutinović“, pripremili su poklon predstavu za svoje najmlađe sugrađane.
  Ovoga puta, reč je o predstavi „Spašavanje Nove godine“ ili „Deda Mraz ipak postoji“, po tekstu Srbijanke Stanković, a u režiji Tijane Petrović i Danijele Stević. Predstava će biti izvedena večeras u 19 sati, u Domu kulture, a cena karte je 150 dinara.
  Zbog velikog interesovanja za ovu premijeru, potrebno je rezervisati karte na broj telefona Doma kulture 027/321-002.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=476090


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...