prelistali-smo-osam-najpopularnijih-boja-kose-u-ovoj-godini:-pogledajte-samo-ove-dve-nijanse-–-pristaju-svim-zenama-i-savrsene-su!

12.05.2019. 17:47

Sa sunčanim danima redovno dobijemo želju i da budemo doteranije, ali i da napravimo neke promene, a uglanom je uvek kosa ta oko koje najviše eksperimentišemo. Pa, ako ste želeli da promenite boju kosu i osvežite frizuru, zavirite u našu galeriju – možda vas inspiriše ili da dobru ideju. U njoj vas čeka lista najmodernijih nijansi kose u aktuelnoj godini.

Zatvori

Boja espreso kafe

Frizeri tvrde da će ovo biti „najseksi“ boja sezone, koja uglavnom pristaje većini žena, a za razliku od većine drugih braonkastih tonova – ovde je reč o vrlo „živoj“ i toploj nijansi.

Prirodna crvenokosa

Vodeći svetski frizeri tvrde da je ovo godina riđokosih i crvenokosih dama, a ako prirodno nemate ovakvu boju kose, savetuju da pribegnete kestenjasto-crvenkastoj nijansi, koja više od ostalih nalikuje na onu boju koju uglavnom podari majka priroda.

Platinasto plava

Elegantna i moderna – tako frizeri opisuju platinasto plavu kosu, koja je pravi hit već treću godinu zaredom! Teško je postići ovu boju, a posebno izbeći sivkaste ili isuviše žute tonove, zato to ne pokušavajte same! Prepustite se stručnjaku, ako već želite da ispratite ovaj trend.

Bejbi blondi

Ako želite da pređete u tabor blondina, a da ipak to ne izgleda ekstremno dajte šansu takozvanoj „bejbiblondi“ nijansi. Reč je o načinu farbanja tako da vaša kosa postepeno od korena pa do krajeva postaje sve svetlija, s tim što je na samim krajevima u potpunosti platinasta. Ovo je mešavina hladnih i toplih nijansi, pa pristaje svim tonovima kože!

Karamel ombre

Ako pripadate redu brineta, razmislite o karamel ombre, ovo će osvežiti vašu kosu i dati joj bogat izgled. I dalje će biti tamna, ali će na krajevima imati suptilni i fin prelaz u nešto svetliju, karamel boju.

Med plava

Med-plava boja kose rezervisana je za sve one dame koje vole prirodan i nežan izgled.

Bejbilajts tehnika

Bejbilajts tehnika idealna je ako već na kosi imate urađen ombre; pramenovi urađeni na ovaj način osvežiće staru boju kose i dati joj novu iskru, Reč je o sitnim pramenovima koji kreću od korena kose, ne odskaču od glavnog tona i vizuelno prave jedinstvenu celinu.

Boja tamne čokolade

Topla boja čokolade je savršena za prirodne brinete, a ženama daje vrlo luksuzan i lep izgled.