preplanuli-i-botoksirani-rambo-sablaznio-sve:-pratile-ga-cetiri-lepotice,-a-zbog-njegovog-lica-retko-ko-ih-je-primetio

14.08.2019. 12:31

Bilo je sinoć posebno veče za Silvestera Stalonea. U Los Anđelesu je premijerno prikazan filmski debi njegove ćerke Sistin Stalone. Nažalost po glavnu glumicu, zvezda je bio Rambo.

Silvester Stalone Foto: Profimedia

Dobro, Rambo, šta si to uradio sa licem? Silvester Stalone je „prebotoksiran“, a njegov preplanuli ten ostavlja bez reči (veliki broj starijih poznatih muškaraca „spas od godina“ pronalaze u tamnijem tenu, a njegov najveći fan je dizajner Valentino Garavani, ali je u njegovom slučaju preplanulost deo imidža).

Popularni Slaj je i sam priznao da je imao niz estetskih korekcija, ali „iz medicinskih razloga“.

Mi priznajemo da smo se šokirali kada smo ugledali omiljenog akcionog junaka (sigurno ste i ranije primetili da je jedna strana njegovog lica iskrivljena, što je posledica bolesti koju je pretrpeo u mladosti, ali njegov sadašnji izgled nije posledica toga već želje da izgleda što mlađe).

Staloneov izgled ni ne treba da čudi jer je su u njegovoj porodici plastične operacije kao „dobar dan“. A rekorderka je zasad njegova majka Džeki Stalone koja izgleda kao negativna reklama za palstičnu hirurgiju.

Stalone i SistinFoto: Profimedia

Stalone koji je karijeru počeo glumeći u erotskim filmovima na dobrom je putu da joj oduzme tu titulu.

Slaje, Slaje!

Stalone sa suprugom i ćerkamaFoto: Profimedia

Ako uspete da na tren ne gledate u Rambovo lice, obratite pažnju na njegovu suprugu Dženifer Flavin i njihove ćerke, Sistin, Sofiju i Skarlet.

U kakvom divnom društvu je sinoć bio Stalone.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.