prepoznajete-li-ovog-devojcurka-sa-slike-danas-njen-osmeh-vredi-milione-a-ljudi-se-kunu-da-je-glumica-koje-je-najlepse-ostarila-bez-ijedne-plasticne-operacije

08.04.2019. 20:16

Nedavno je na svom Instagram profilu holivudska glumica Džulija Roberts objavila fotografiju iz detinjstva, a verovali ili ne – ona gotovo da se uopošte nije promenila, uprkos tome što su prošle decenije. Karakterističan izraz lica i širok osmeh i dan danas krase Džuliju, a ona izgleda bajno – godine ne ostavljaju traga na njoj!

Džulija Robert kao devojčica Foto: juliaroberts / Instagram

Robertsova je simpatije publike odavno osvojila što maestralnom glumom, što neposrednošću i vedrom energijom, ali i činjenicom da je ostala dosledna sebi i nije potpala pod uticaj holivudskih trendova i predala se plastičnim operacijama.

Uvek nasmejana i očaravajućaFoto: Profimedia

No, uprkos tome što očigledne estetske zahteve izbegava u širokom luku, polazi joj za rukom da izgleda mladoliko, sveže i odmorno. To je jer holivudska diva i te kako ulaže u negu svoje kože – ona redovno posećuje kozmetičke tretmane i koristi kvalitetne kremice i preparate. No, rezultati su i dalje prirodni, a ipak vidljivi!

Džulija, bravo – želimo da starimo baš kao i ti!

Pedesetjednogodišnja glumica je pokazala da nam nisu neophodne estetske operacije da budemo očaravajuće i da poneka bora više ne znači baš ništa kada nas krase duh i istinski šarm. Ona je to reprezontavala i na dodeli Oskara, kada se pojavila u pink haljini, daleko jednostavnijoj od ostalih, a ipak upadljivijom – jer Džulija je obasjala ceo prostor svojom neverovatnom energijom!

Osmeh od milion dolaraFoto: Profimedia

Inače, pre nekoliko meseci ova diva suočila se sa kritikama da je premršava, a neimenovani izvor je za američke medije istakao da ima svega 47 kilograma i da veoma malo jede, te da je počela da cveruje u holivudsku ideju da žena ne sme da ima nijedan gram viška. No, ona je takve navode demantovala i istakla da je smršala usred napornih snimanja.

„Zapravo, film na kome sam radila nazvala bih kardio glumom. Svaki dan nosite na sebi tonu stvari, jurite gore-dole stepenicama. Moram da priznam da sam zato izgubila jedan konfekcijski broj i da mi sve stare pantalone spadaju“, bila je iskrena Džulija.