presedan-udala-se-jelisavetina-kuma-glumica-i-nevesta-u-haljinama-kakve-se-retko-vidjaju-na-svadbama-u-srbiji

09.06.2019. 13:38

Kako kaže Jelisaveta Orašanin Teodosić juče su ona i Dijana Bajić, stvarno postale kume. Glumica je kumovala simpatičnoj plavuši na venčanju, a ono što su nosile bio je presedan u odnosu na većinu izdanja koja smo u poslednjih nekoliko godina viđali na svadbama poznatih u Srbiji.

Jelisaveta Orašanin Teodosić i Dijana Bajić Foto: Instagram

Kuma Jelisavete Orašanin Teodosić Dijana Bajić venčala se u manastiru Krušedolu na južnoj strani Fruške gore u romantičnoj, i potpuno odmerenoj venčanici.

I što je najvažnije, potpuno prikladnoj haljini na kojoj nema ni izreza na grudima ni dubokih šliceva, nimalo provokativnosti, kako pravila venčanaj u crkvi to i nalažu.

Setite se koliko izazovnih i neprikaldnih haljina smo viđali na svadbama poznatih (koje su i najizloženije javnosti) u poslednje vreme. Svaki put kada bi mlada pojavila u golišavoj haljini, pitali smo se kako su joj dozvolili da se uda u takvoj odeći.

POSEBNA MODNA PRIČA O CIPELAMA: SVAKA SLIKA ĆE VAS ZAINTRIGIRATI

Dijana je važan dres kod ispoštovala, a trebalo bi da bude važan svima onima koji žele da se venčaju u crkvi (ako im nije bitan, zašto uopšte sklapaju crkveni brak?).

Dopala nam se i Jelisavetina smerna haljina, adekvatna prilici (bose noge pomalo odudaraju od toga, ali su u skladu sa vremenom).

Pogledajte kako možete da izgledate elegantno u odeći koja ne prkosi standardima oblačenja u manastiru! Glumica i njena kuma su ovim stajlinzima napravile presedan, ali najpozitivniji mogući.

I Marija Kilibarda je bila gošća na venčanju ovog vikenda. Ovu haljinu izabrala je za svadbeno slavlje prijatelja koje je održanou restoranu i napravila je prikladan izbor.

Reč “(ne)prikladno” trebalo bi češće koristiti u oceni stajlinga sa crvenih venčanja, jer dekoltei i šlicevi ne samo da su neprimereni već bi trebalo da budu strogo zabranjeni.

Jelisaveta Orašanin Teodosić