prestolonaslednik-saudijske-arabije-odlepio-za-glumicom:-vozi-je-privatnim-avionima,-obasipa-poklonima-–-dao-joj-je-i-kreditnu-karticu-bez-limita

08.08.2019. 10:25

Šta ti je zaljubljenost? Prestolonaslednik Saudijske Arabije Mohamed bin Salman “poludeo” je za poznatom glumicom pa, pošto mu novčanik to dozvoljava, poklanja joj “sve na svetu”. Da izdvojimo ono “najslađe” – kreditnu karticu bez ograničenja.

Mohamed bin Salman Foto: Profimedia

Prestolonaslednik Saudijske Arabije Mohamed bin Salman zaljubio se u Lindzi Lohan, tako tvrde i ljudi bliski njoj ubeđeni da između njih dvoje ima nečeg višeg od prijateljstva ili kako kažu, “njih dvoje se veoma dobro znaju”.

Salman bukvalno obasipa Lindzi poklonima – šalje po nju privatne avione, poklanja joj najluksuznije darove…

Lindzi Lohan je ovog leta bila na MikonosuFoto: Profimedia

Međutim, u jeku natpisa o novoj romansi portparol glumice je rekao da se Lindzi sa prestolonaslednikom srela samo jednom i to pre godinu dana na Grand priks trci Formule 1, kao i da joj je poklonio kreditnu karticu.

Da bi stvari bile zanimljivije, prijatelji Lindzi Lohan dodali su da su pročitali sms poruke koje su glumica i princ (bogatstvo njegove porodice procenjuje se na bilion dolara) razmenjivali i koje jasno ukazuju da su uplovili u romansu.

Lindzi Lohan koja je od detinjstva na glumačkoj sceni, a koja je na vrhu popularnosti upala u zamku poroka, poslednjih nekoliko godina opčinjena je arapskom kulturom.

Muhamed bin SalmanFoto: Profimedia

Čak je i najavila da će snimiti film “Frejm” koji prokazuje arapski svet. Veliki odjek je imala i njena objava na Instagramu o prelasku u islam, koju je Lindzi ubrzo nakon postavljanja obrisala. Razlog su bile žestoke kritike koje je dobila, ali su je one pokolebale samo na početku. Kasnije je veoma balgonaklono pričala o ovoj vrsti religije.

Glumica je ranije bila u vezi sa ruskim biznismenom EgoromTarabasovim i hotelijerom Vikramom Četvolom.