prevarom-je-izazvala-planetarnu-aferu-i-bes-mocnih-rijaliti-zvezda-rekle-su-da-ce-je-unistiti-ali-se-ona-mnogo-ne-sekira

27.03.2019. 23:07

Kakvu je buru podigla kada se uplela u vezu sa „zabranjenim muškarcem“.

Šok na delu! Foto: Profimedia

Brujalo je i bruji sa svih strana da je Džordin Vuds spavala sa Tristanom Tompsonom. Bivša najbolja prijateljica Kajli Džener i košarkaš sa kojim je Kloi Kardašijan dobila ćerku Tru, okrenuli su naglavačke svetski šou-biznis, a rijaliti porodicu Kardašijan-Džener ozbiljno razbesneli.

Sevnuo steznikFoto: Profimedia

„Mis mo te stvorili, mi ćemo te uništiti“, poručivale su sestre Kardašijan-Džener provokativnoj Džordin koja ih je izdala. A model i Instagram zvezda sa 9, 6 miliona pratilaca (trićavih za 130 miliona Kajli Džener i 90, 2 miliona pratilaca Kloi Kardašijan) sudeći po slikama iz Holivuda, ne sekira se mnogo zbog skandala.

Samo me slikajte!Foto: Profimedia

Koristi svojih pet minuta pažnje, a kladimo se da ovaj steznik nije slučajno provirio ispod haljine.

Džordin nije jedina devojka sa kojom je Tristan varao Kloi. Bio joj je neveran i tokom trudnoće, ali je Džordin među njegovim ljubavnicama „najgore prošla“.

Razlog je već pomenut: njeno prijateljstvo pre svega sa Kajli, ali i sa svim ostalim članovima rijaliti klana.

Ima ukus sličan ukusu rijaliti sestaraFoto: Profimedia

„Nađi svog muškarca“, besno je Kim poručila nevernoj Džordin. Koliko će se tek razbesneti kad bude videla da je Džordin kopira pokazivanjem steznika.

Kim Kardashian West has a message for Jordyn Woods 🗣🗣🗣 „Find your own man.“ pic.twitter.com/V7f7SkTWlw— Entertainment Tonight (@etnow) February 21, 2019

Bombastična plavuša godinama je bila veoma bliska sa skandaloznom porodicom i to je bilo dovoljno da pokupi sve njihove cake.